OVAN

POSAO: Imate dobre saradnike, morate da se okrenete partnerima koji dolaze sa istoka, od njih veći novac stiže.  LJUBAV: Raspoloženi ste za romansu, uživajte u danu i svakom trenutku ovog prelepog života.  ZDRAVLJE: Pazite na ishranu.

BIK

POSAO: Ako radite građevinske poslove, ugovarajte od naredne nedelje, takvu vrstu delatnosti.  LJUBAV: Dobar dan za mlade pripadnike ovog sazvežđa, nova poznanstva, nove ljubavi.  ZDRAVLJE: Problem sa migrenom.

BLIZANCI

POSAO: Iskustvo i znanje su glavni pečat današnjeg dana poslovnosti.   LJUBAV: Veoma ste uspešni na ljubavnom polju zahvaljujući životu koji ste vodili pre i naučili za dalju budućnost.  ZDRAVLJE: Iskustvo koristite u proceni stanja u organizmu.

RAK

POSAO: Morate da se ubrzate danas, potrebno je da gledate stvari realnije nego drugi oko vas. Vodi vas vaša intuicija.  LJUBAV: Oni Rakovi koji su sami, mogu biti oslobođeni kroz vatrenog Ovna.  ZDRAVLJE: Razmišljate o sistematskom pregledu.

LAV

POSAO: Potrebno je da se okrenete kanalisanju pozitivne energije koju imate previše, kako biste komercijalizovali ideje.  LJUBAV: U ljubavi morate da nađete bar malo mira za bolju komunikaciju sa voljenom osobom.  ZDRAVLJE: Pregledajte debelo crevo.

DEVICA

POSAO: Pokažite volju za promenama. Pa čak i da niste intelektualac, odličan ste radnik i preduzimač.  LJUBAV: U ljubavi vaš partner je danas preduzimač ka vama, dozvolite mu da se pokaže najbolje što može.  ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA

POSAO: Potrebna vam je publika da svoje ambicije predstavite drugima. Vide vas kao lidera koji pokreće.  LJUBAV: Svoje misli i emocije kontrolišete, nedozvoljavate napad emocija da vas obuzme.  ZDRAVLJE: Sjajno se osećate.

ŠKORPIJA

POSAO: Energija koja je čuvana sada izlazi na videlo, ambicije su velike, svi moraju da vas prate.  LJUBAV: Malo dodatne strasti u vezi će dobro doći.  ZDRAVLJE: Proverite dioptriju.

STRELAC

POSAO: Veoma lagadno posmatrate lestvicu uspeha kojom se penjete. Pokazujete moć.  LJUBAV: Ne dopuštate partneru da vam se obrati sa svojim željama. Surovi ste, hladni i preterujete ponekad.  ZDRAVLJE: Trčite, to vas opušta.

JARAC

POSAO: Ukoliko je bilo nekih problema i prepreka ka ostavarenju ciljeva to sad prolazi.  LJUBAV: Želite da vam kažu da ste najbolji.  ZDRAVLJE: Visok pritisak morate da regulišete kretanjem.

VODOLIJA

POSAO: Vi ste se osamili. Učite iz svojih ranijih iskustava.  LJUBAV: Svojeglavi ste ne dozovoljavate voljenoj osobi da kaže ono što želi da promenite.  ZDRAVLJE: Prožima vas jeza od promene vremena.

RIBE

POSAO: Sastanak na vidiku, nema mesta za brigu oko novca i novih projekata.  LJUBAV: Izlazite u veliko društvo i sjajno ćete se zabaviti.  ZDRAVLJE: Oprez u vožnji, posebno ukoliko osetite blage vrtoglavice.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna