Dnevni horoskop za 7. oktobar 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Imate jaku profesionalnu snagu. Morate to da iskoristite. Konkurencija vam ide preko znaka Vodolije ili Lava. LJUBAV: Partner misli da niste dovoljno nežni i posvećeni kući i zajedničkoj ljubavi. ZDRAVLJE: Grudni koš osetljiv.

BIK

POSAO: Tokom dana ćete imati aktivnosti koje prate neki privatan rad koji je dosta zahtevan. LJUBAV: Dobar je dan za one Bikove koji vole kuću, porodicu i vreme provedeno u njoj. ZDRAVLJE: Manji problem sa očima.

BLIZANCI

POSAO: Želite da se odvojite od svih nevolja koja su u vašem okruženju pa i u celom svetu, ako je to moguće. Da izađete iz tog sna. LJUBAV: Pomalo zanemarujete partnera. Počeće da sumnja u vašu vernost, to nije dobro. ZDRAVLJE: Latentna depresija.

RAK

POSAO: Morate da se okrenete svojim idejama i svemu što pripada vama i novim projektima na polju vaše delatnosti. LJUBAV: Partner je oduševljen vašom snagom, voljom i istrajnošću da uspete. ZDRAVLJE: Jaka volja dosta toga leči.

LAV

POSAO: Pazite se osobe iz vašeg bližeg okruženja, jer snaga uma i tela zna da iritira neznalice i umišljene tipove. LJUBAV: Lav upoznaje znatno mlađu osobu od sebe. Možda se rodi i velika ljubav. ZDRAVLJE: Smeta vam nešto u vazduhu.

DEVICA

POSAO: Pomalo usporena energija, ali nije to toliko bitno kada ste vi već isplanirali šta ćete da radite dalje tokom narednih dana. LJUBAV: Možda je bolje da se okrenete sebi trenutno, naporni ste partneru. ZDRAVLJE: Ne uzimajte bespotrebne lekove.

VAGA

POSAO: Puni ste ideja, želite da spojite tradiciju i moderno. Prvom prilikom ćete ih saopštiti saradnicima. LJUBAV: Unostite društvene aktivnosti u ljubavni život i vama se to dopada, ali partneru to baš i ne prija. ZDRAVLJE: Preopteretili ste glasne žice.

ŠKORPIJA

POSAO: Kada vi odlučujete sve ide lakše, uspostavite ravnotežu radi lakše komunikacije. LJUBAV: Potrebna vam je emotivna fleksibilnost da bi sve bilo lakše. Partneru ste kao roditelj. ZDRAVLJE: Istražite svoje duhovne ciljeve.

STRELAC

POSAO: Pojačana odgovornost vas čini nervoznim. Nemate poverenja u druge i veoma ste sumnjičavi. LJUBAV: Ne prepuštajte se sumnjičavim osećanjima, ničemu ne vode. ZDRAVLJE: Grlo osetljivo.

JARAC

POSAO: Malo ste kruti u odlukama. Potrebno je da imate savetnika. LJUBAV: Provodite veče u krugu porodice sa prijateljima, to je nešto što najviše volite. ZDRAVLJE: Istegnite kičmu, vreme je da se bavite vežbama.

VODOLIJA

POSAO: Potrebno je uspostaviti balans u svemu što radite, negativni stav ničemu ne vodi. LJUBAV: Partner i vi imate specijalne ideje, ali njih čuvate ljubomorno od očiju javnosti. ZDRAVLJE: Odlična ideja je relaksacija u spa centru.

RIBE

POSAO: Strogi ste prema saradnicima, često preterujete i morate da se menjate zbog toga. LJUBAV: Seksualni život je odličan ako ste zaljubljeni iskreno u osobu pored vas. ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna