Dnevni horoskop za 5. oktobar 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Impulsivnost i brzopletost je nešto što vas koči, morate da se smirite i stabilizujete. LJUBAV: Partner neće da trpi stalno vašu tvrdoglavost, napetost i agresuju bez osnove. ZDRAVLJE: Nervoza.

BIK

POSAO: Morate biti smireniji sredinom dana. Imate važan sastanak sa strancima. LJUBAV: Emotivna razdražljivost, partner neće da trpi vaše hirove. ZDRAVLJE: Brinete o zdravlju partnera.

BLIZANCI

POSAO: Budite slobodni maštajte o onome što vam nije dostupno. Vi ste svakako znate da napravite novac. LJUBAV: San i java u ljubavi je za vas isto, zato sanjajte kada nešto ne ide kako treba. ZDRAVLJE: Važno je raspoloženje.

RAK

POSAO: Obratite pažnju na druge. Oslušnite njihove potrebe i ideje koje kruže. Nije loše da pružite i nekom od saradnika šansu za napredak. LJUBAV: Emotivno ste se povukli u sebe, posebno Rakovi koji su slobodni. Tokom večeri imate pozitivne aspekte da se pokrenete. ZDRAVLJE: Ne preterujte sa alkoholom.

LAV

POSAO: Radite vredno kao i uvek, do kraja dana rezultati su vidljivi. LJUBAV: Izuzetno ste nežni i pažljivi prema voljenoj. Partner vam je veran. ZDRAVLJE: Odmarajte.

DEVICA

POSAO: Vi danas znate svoj cilj. Vaš cilj je uvek poslovni uspeh. Novac stiže u večernjim satima. LJUBAV: Skloni ste ponekad da se uništavate, onda uništavate i partnera koji je izuzetno blag i dobar prema vama. ZDRAVLJE: Više samopoštovanja.

VAGA

POSAO: Pokušavate da pronađete najbolji mogući način da komunikacija uspe. LJUBAV: Potrebno je da se pokrenete, da oživite strast. ZDRAVLJE: Osetljive oči.

ŠKORPIJA

POSAO: Pad koncentracije dovodi do netrpeljive situacije kako za vas tako i za vaše saradnike. LJUBAV: Vodite partnera na mesto gde vlada pozitivna enegija. ZDRAVLJE: Visok krvni pritisak.

STRELAC

POSAO: Potražite alternativu u poslu koji radite. Morate sve da menjate u svom poslovanju. LJUBAV: Dobra energija vlada između vas i vašeg partnera, možda malo suptilnosti nedostaje. ZDRAVLJE: Glavobolja.

JARAC

POSAO: Gomila papira na radnom stolu vas izluđuje. Potrebna vam je pomoć ili zamena. LJUBAV: Partner i vi ste se odlučili da zajedno imate hobi koji koji vas inspiriše u ljubavi. ZDRAVLJE: Preterani umor ruši zdravlje.

VODOLIJA

POSAO: Budite uporni u onome što radite. Veliki ste fanataik u postizanju uspeha. LJUBAV: Kada uskladite emocije i racio to je idealno za ljubav i vezu. ZDRAVLJE: Bolovi u stomaku.

RIBE

POSAO: Sve čitate i pratite na radnom mestu. Ono što je nebitno odmah odbacujete bez komentara. LJUBAV: Reci vašem partneru jednostavno da ga volite. ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna