OVAN

POSAO: Verujete u sebe, ukoliko imate važan sastanak sa inostranim partnerima, dajte svoj predlog, biće uvažen.  LJUBAV: Emotivno želite da budete u ozbiljnoj vezi.  ZDRAVLJE: Emocije su vam na prvom mestu.

BIK

POSAO: Verujete Devici ili Raku, do kraja dana vaš konto se sređuje.  LJUBAV: Dan strasti, erotike ili tajnih ljubavi za one koje su u braku.  ZDRAVLJE: Čuvajte se povreda.

BLIZANCI

POSAO: Imate snage, energije i elana. Uspeh vas čeka danas.   LJUBAV: Ako mislite o nekoj važnoj prilici, morate da budete smireniji i skoncentrisani, a danas nije dan za tako nešto.  ZDRAVLJE: Razmišljajte pozitivno, to je put izlečenja.

RAK

POSAO: Poslovno ste skoncentrisani. Saradnici koji rade sa vama moraju da se pokažu još bolje.  LJUBAV: Emotivno ste konfuzni. Nemate poverenja ni u sebe ni u partnera.  ZDRAVLJE: Loš protok energije.

LAV

POSAO: Zapravo volja vam je ugrožena, što nikako nije dobro za jednog Lava, izdržite ovaj dan.   LJUBAV: Kontrola vam je na nivou. To pomalo guši vašeg partnera.  ZDRAVLJE: Osetljivo čulo vida.

DEVICA

POSAO: Imate objektivnost, socijalni ste i neko ko razume tuđe potrebe.  LJUBAV: Vi kontrolišete svoja osećanja ali popustite da partner ne shvati pogrešno ovakvo ponašanje.  ZDRAVLJE: Bolovi u leđima.

VAGA

POSAO: Odlučno se bavite problemima koji mogu ugroziti vašu poziciju.  LJUBAV: Odlazak u pozorište obogatiti vaš ljubavni život. Izađite, pokrenite se.  ZDRAVLJE: Dobro je.

ŠKORPIJA

POSAO: Nekima odgovara posebno onima kojim manjka energija u rešavanju zadataka da vi budete neko ko će to da reši.  LJUBAV: Previše sanjarite i ne vidite stvari kakve jesu.  ZDRAVLJE: Bolovi u nogama.

STRELAC

POSAO: Problemi kod kuće vam odvlače pažnju. Potrebno vam je mesto gde ćete se skloniti od svih.  LJUBAV: Jedno pričate drugo radite. Odlučite se.  ZDRAVLJE: Višak tečnosti u organizmu.

JARAC

POSAO: Znate šta hoćete, imate ciljeve. Idete ka svojim ciljevima to je jedini pravi put.  LJUBAV: O ljubavi svi sanjaju i maštaju. Maštajte i vi ali gledajte da uradite nešto konkretno.  ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

VODOLIJA

POSAO: Kreativnost i vera su dva dobra uslova danas da ostvarite dobit, produktivnost u porastu.  LJUBAV: Partner upućuje kritike. Vama je izgleda važniji novac od emocija.  ZDRAVLJE: Prijatelji vas zovu u dobru zabavu.

RIBE

POSAO: Sumnjičavi ste prema saradnicima. Mislite kako prenosite dobre vibracije, to će ih podići.  LJUBAV: Privlačni ste suprotnom polu danas. Koketirate, druželjubivi ste uglavnom vam se dopada ta igrica.  ZDRAVLJE: Malo više šetnje.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna