OVAN

POSAO : Pazite na sebe i koliko se trošite. Skloni ste kao svi vatreni znaci da rasipate pozitivnu energiju. LJUBAV: Dobro vam je braku, vezi koja vas ispunjava i čini realno srećnom osobom. ZDRAVLJE: Psihička stabilizacija.

BIK

POSAO: Nije vam jasno da neko ko radi kod vas ima neke svoje planove i ideje, možda previše puštate da se svi oko vas ponašaju nekorektno. LJUBAV: Imate aspekte za zaljubljivanje. Trenutno na nebu su aktuelni Vaga i Rak. ZDRAVLJE: Osetljiv nervni sistem.

BLIZANCI

POSAO: Ponekad idealistički shvatate svoje saradnike, morate da se čuvate razočarenja ili prevare. LJUBAV: Za ljubav ovaj aspekat može da donese lepotu i nežnost u vezi ili braku, slobodni se zaljubljuju. ZDRAVLJE: Nemate problem trenutno.

RAK

POSAO: Možete da savladate teškoće u kojoj se nalazite, nije problem novac ili težina posla. Više je naglašen odnos sa kolegama i saradnicima. LJUBAV: Emotivno ste spremni da prevaziđete teškoće, možete da iznesete tu težinu sudbine. ZDRAVLJE: Morate da pazite na hormone.

LAV

POSAO:   Ako imate svoj biznis, morate da vodite računa o budžetu. Preterani troškovi kasnije će vam zadati muke. LJUBAV: Ljubomora vam često stvara problem, to je više vaša potreba za blizinom i nedostatak doma i porodice.   ZDRAVLJE: Osećaj strasti donesi promenu rada srčanog mišića.

DEVICA

POSAO: Osećate se izolovani, to je ponekad vaš narcisoidni stav prema poslu posebno saradnicima. LJUBAV: Ako ste u braku popravite komunikaciju, slobodni ostaju i dalje na istom. ZDRAVLJE: Tromost mišića.

VAGA

POSAO: Ne želite da vas saradnici obmanjuju, mogu pasti teške reči. Nešto se mora preseći. LJUBAV: Partner vam predlaže avanturistički put. Odmah se pokrenite. ZDRAVLJE: Napetost u nogama.

ŠKORPIJA

POSAO: Dobro se osećate donošenjem ove odluke. Saradnici vas podržavaju. LJUBAV: Ukoliko vaša veza ima smisla, trudite se i vi, ukoliko bilo šta je poljulja - odlazite. ZDRAVLJE: Bolovi u glavi.

STRELAC

POSAO: Osećanja i svesna volja nisu u dobroj saradnji, radi toga kasnite sa rokovima. LJUBAV: Vi želite daleke destinacije, partner se trudi da vam ispuni želje. ZDRAVLJE: Ništa vas ne boli, što je dobro.

JARAC

POSAO: Za dugoročne ciljeve morate preuzeti više odgovornost. Uvek ste na teškom zadatku. LJUBAV: Želite da vaša veza uspe, potrebno vam je da bude čvrsta. Sigurnost vam je najvažnija. ZDRAVLJE: Proverite vid.

VODOLIJA

POSAO: Malo teža situacija danas, svoje saradnike zamolite da vam se ne obraćaju često. LJUBAV: Morate dati neku emociju da bi vam bilo uzvraćeno. Dosta je hladno na ovom polju danas. ZDRAVLJE: Glavobolja.

RIBE

POSAO: Na poslu vlada teška atmosfera. Morate biti spremni na razne preokrete. LJUBAV: Vi i partner ste kao prijatelji, puno reči bez mnogo značenja. ZDRAVLJE: Pospanost.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna