Dnevni horoskop za 28. septembar 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Pazite na sebe i koliko se trošite. Skloni ste kao svi vatreni znaci da rasipate pozitivnu energiju. LJUBAV: Dobro vam je braku ili vezi koja vas ispunjava i čini realno srećnom osobom. ZDRAVLJE: Psihička stabilizacija.

BIK

POSAO: Nije vam jasno da neko ko radi kod vas ima neke svoje planove i ideje. Zapravo, možda previše puštate da se svi oko vas ponašaju bahato. LJUBAV: Imate aspekte za zaljubljivanje. Trenutno na nebu su aktuelni Riba ili Rak. ZDRAVLJE: Osetljiv nervni sistem.

BLIZANCI

POSAO: Ponekad idealistički shvatate svoje saradnike. Morate da se sačuvate razočarenja ili prevare. LJUBAV: Za ljubav ovaj aspekat može da donese lepotu i nežnost u vezi ili braku. Slobodni se zaljubljuju. ZDRAVLJE: Zadovoljni ste sobom, nemate problem trenutno.

RAK

POSAO: Vi možete da savladate teškoće u kojoj se nalazite. Nije problem novac ili težina posla. Više je naglašen odnos sa kolegama i saradnicima. LJUBAV: Emotivno ste spremni da prevaziđete teškoće. Zapravo, možete da iznesete tu težinu sudbine. ZDRAVLJE: Morate da pazite na hormone, nervozu ili mišiće.

LAV

POSAO: Privatno, ako imate svoj biznis morate da vodite računa o budžetu. Posebno gde se novac koji zaradite sliva. Preterani troškovi kasnije će vam zadati muke. LJUBAV: Ljubomora vam često stvara problem. To je više vaša potreba za blizinom i nedostatak doma i porodice. ZDRAVLJE: Jak osećaj strasti zna da donese promenu rada srčanog mišića.

DEVICA

POSAO: Osećate se izolovani, odvojeni od sveta. To je ponekad vaš narcisoidni stav prema poslu posebno saradnicima. LJUBAV: Slično stanje je i u ljubavi. Ako ste u braku popravite komunikaciju. Slobodni ostaju i dalje na istom. ZDRAVLJE: Tromost mišića, tela.

VAGA

POSAO: Ne želite da vas saradnici obmanjuju. Mogu pasti teške reči. Napeta atmosfera. Nešto se mora preseći saseći u korenu. LJUBAV: Partner vam predlaže avanturistički put. Razmislite o tome! ZDRAVLJE: Napeta stopala.

ŠKORPIJA

POSAO: Odbacujete prošlost i otvarate prostor za nove stvari. Dobro se osećate donošenjem ove odluke. Saradnici vas podržavaju. LJUBAV: Ukoliko vaša veza ima smisla vi ćete je nastaviti. Ukoliko bilo šta je poljulja odlazite. ZDRAVLJE: Bolovi u glavi.

STRELAC

POSAO: Osećanja i svesna volja nisu u dobroj saradnji. Radi toga kasnite sa rokovima. Produktivnost je kao plima i oseka. LJUBAV: Vi želite daleke destinacije. Samo partner, dobar restoran, dobra muzika. ZDRAVLJE: Ništa vas ne boli.

JARAC

POSAO: Za dugoročne ciljeve morate preuzeti više odgovornost.Vi želite nagradu za nešto što nije ni blizu kraja. LJUBAV: Želite da vaša veza uspe. Potrebno vam je da bude čvrsta. Sigurnost na prvom mestu. ZDRAVLJE: Proverite vid.

VODOLIJA

POSAO: Malo teža situacija danas. Svoje saradnike zamolite da vam se ne obraćaju često. LJUBAV: Vi želite ljubav ali ništa ne dajete. Morate dati neku emociju da bi vam bilo uzvraćeno. Dosta je hladno na ovom polju danas. ZDRAVLJE: Glavobolja

RIBE

POSAO: Na poslu vlada depresivna atmosfera. Svi su lenji, niko ne želi da izvršava zadatke a ponajviše vi. LJUBAV: Vi i partner kao prijatelji. Puno reči bez mnogo značenja. ZDRAVLJE: Pospanost.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna