OVAN

POSAO : Vi ste neko ko zna da bude i pun humora pa ćete tako i započeti dan na poslu koji vam ipak sve znači. Volite da radite danas. LJUBAV: Želite po svaku cenu nekog da usrećite, posebno oni Ovnovi koji su slobodni.  ZDRAVLJE: Koristite humor u isceljenju.

BIK

POSAO: Mislite da možete sami. Potrebna vam je podrška prijatelja. Ovde je važno da vam pomognu finansijski. Podrška ide kroz znak Riba, Ovna ili Vage. LJUBAV: Iznenadni susret i veza sa jednom Vodolijom. To će biti velika strast. ZDRAVLJE: Primenite dijetu.

BLIZANCI

POSAO: Mislite da možete da uživate. Ali ipak niste imali sreće. Moraćete danas napornije da se trudite i radite. LJUBAV: Učite da budete tolerantniji prema voljenoj osobi. Mnogo toga delite, pa nije zgodno da budete strogi. ZDRAVLJE: Plivanje je preporuka dana, za bolje zdravlje.

RAK

POSAO: Obaveze koje imate prihvatate odgovorno. Dok god ste vi vođa, predvodnik na poslu, ta firma, radna organizacija ima uspeha i stabilnosti u radu. LJUBAV: Partner je ponekad agresivan prema vama. Verovatno ste flegmatični. ZDRAVLJE: Debelo crevo osetljivo.

LAV

POSAO: Sebe ili veličate ili ste totalno lenji i nezainteresovani. Pokrenite se. Poziv iz zemlje sa severa Evrope vam menja radni elan. LJUBAV: Važno je da niste u sukobu sa partnerom. Često se nadmećete ko je veći šarmer.  ZDRAVLJE: Danas je dobro da radite vežbe za istezanje.

DEVICA

POSAO: Vaše raspoloženje ne sme da utiče na rad. Imate veliki pritisak na poslu, ali se dobro držite. Kolege vas podržavaju. LJUBAV: Partner koji bi vam pomogao oko posla bi bio onaj pravi. Slaganje sa Bikom ili Vagom.  ZDRAVLJE: Čuvajte se raznih alergija na hranu.

VAGA

POSAO: Radi vam šesto čulo. Vi čujete i vidite ono što drugima promiče ispred očiju. U prednosti ste. Iskoristite pozitivno.  LJUBAV: Pokazujete prave emocije i partner je srećan.  ZDRAVLJE: Izbegavajte preterani umor. Opustite nervni sistem. Masaža je pravo rešenje.

ŠKORPIJA

POSAO: Samodisciplina je na vrhuncu. Spremni ste kažete svemu NE što remeti vaše ciljeve. Sve što ima smisao dolazi u obzir. Sečete pogledom.  LJUBAV: Nije važno šta drugi misle vi svoju vezu čuvate i jačate.  ZDRAVLJE: Vitalni ste. Bez teškoća.

STRELAC

POSAO: Želite svima da pomognete. Bilo bi dobro ostati hladne glave i koncetrisan na trenutne zadatke. Produktivni ste.  LJUBAV: Želite nešto novo, nešto što će vas pokrenuti. Svakodnevnica vas ubija.  ZDRAVLJE: Meditacija.

JARAC

POSAO: Neki od vas mogu drastično da uvedu promene u svoje odluke. Želite da pomognete . Lepo je raditi u zajednici.  LJUBAV: Danas ste romantični. Vaša okolina je iznenađena. Srećni su radi toga, a i vaš partner, takođe.  ZDRAVLJE: Loša cirkulacija.

VODOLIJA

POSAO: Glava puna svežih ideja. U glavi kao u košnici sve zuji. Oštri ste ali i pažljivi. Želite da ovo uspe.  LJUBAV: Energija je na zavidnom nivou i sve ide glatko. Komunikacija teče u pravom smeru. ZDRAVLJE: Savršen dan za vežbe i sitne poslove.

RIBE

POSAO: Zadaci koji se ponavljaju počinju da vas guše. Nemate snage a ni volje da radite jedno isto iz dana u dan.  LJUBAV: Ukoliko želite da vaša veza uspe onda više dajte nego što očekujete da primate. Potreban vam je izazov. ZDRAVLJE: Muči vas prošlost i to vas guši.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna