OVAN

POSAO: Imate osećaj jake nervoze, ali niste neraspoloženi, naprotiv, ovo je kao nadahnuće za jednog neobičnog Ovna. Novac vam stiže pred kraj dana. LJUBAV: Osećate potrebu da vas partner podržava u svemu. ZDRAVLJE: Zglobovi preosetljivi.

BIK

POSAO: Niste neko ko može da se spremi brzo za novi početak. Potrebna vam je pomoć. Pomoć tražite u brzim znacima poput Blizanaca, Vage, Vodolije. LJUBAV: Dobar dan za one koji žele da menjaju svog partnera i njegove stavove. ZDRAVLJE: Dosta ste nervozni.

BLIZANCI

POSAO: Potrebno je da iskoristite nove ideje koje vam se pružaju. Vi ste osoba koja može da uradi sve za šta drugi nisu sposobni. LJUBAV: U ljubavi ste pravi virtuoz, zavodnik. Bilo žena ili muškarac. Erotiku stavljate na prvo mesto. ZDRAVLJE: Raspoloženi ste, ali više se krećite.

RAK

POSAO: Mislite o svemu. Obaveze primate uvek olako. Teško ih sprovodite u delo, ali ipak završite sve što treba. LJUBAV: Skloni ste da flertujete previše ponekad iako imate potrebu za stalnim partnerom. Nesigurnost. ZDRAVLJE: Zbog preterivanja u poslu moguć pad imuniteta.

LAV

POSAO: Da li ste svesni da će neko drugi uzeti vaše mesto, ako ste previše zatvoreni i egoistični. LJUBAV: Uživajte u noćnim izlascima ili otputujte negde gde vam je veći mir od stalnog mesta boravka. ZDRAVLJE: Za Lava je važno da povede računa o ishrani.

DEVICA

POSAO: Imate dobru energiju ukoliko radite poslove vezane za usluge, posebno hranom. Ne razmišljate o novcu previše. LJUBAV: Potrebno vam je da imate sigurnost, razumevanje sa partnerom. Dobar odnos sa Vagom. ZDRAVLJE: Potreban vam je sport, kretanje.

VAGA

POSAO: Brzopletost vas dovodi u neprijatnu situaciju što vam donosi dodatne probleme. Hladna glava efikasnije razmišlja. LJUBAV: Emocije su proradile, vi im se prepuštate. Nežni ste. ZDRAVLJE: Pozitivna energija vam danas dobro služi.

ŠKORPIJA

POSAO: Buran dan, puno novih ideja koje treba obraditi i postaviti na mesto. Neki žele da se posebno istaknu.
LJUBAV: Želite slobodu, pomalo ste buntovni u ispoljavanju svojih želja. Problem za duže veze. ZDRAVLJE: Razmišljajte pozitivno.

STRELAC

POSAO: Imate moć da ubedite druge da su vaše ideje one prave i da bi trebalo biti prihvaćene bez pogovora. Brzo napredujete. LJUBAV: Intelekt je ispred emocija danas. Sloboda vam je potrebna. Ko to ne shvata, utoliko gore po njega. ZDRAVLJE: Masaža.

JARAC

POSAO: Može se desiti da dođe do rascepa između vaših ličnih ciljeva i onog što se uradili za druge. Ponekad je u redu pomoći i drugima da ostvare svoj cilj. LJUBAV: Otuđili ste se od partnera i prijatelja. Svi se druže, a vi tražite samoću između vaša četiri zida. Niste raspoloženi za trivijalne stvari. ZDRAVLJE: Nervoza. Lek - šetnja…

VODOLIJA

POSAO: Počeo je novi dan, a vi ste izneli nekonvencionalne ideje i mišljenja od koji se sve trese. Ipak ste vi ispred drugih. LJUBAV: Super se osećate i tražite od partnera da vas iznenadi. ZDRAVLJE: Čuvajte se povreda.

RIBE

POSAO: Impulsivini ste, žustri. Saradnici su iznenadjeni. Ne znaju šta da očekuju od vas. LJUBAV: Želite promenu na emotivnom planu. Dobićete informacije o prijatelju koja vas može iznenaditi. Ne primajte ih previše k srcu. ZDRAVLJE: Visok pritisak.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna