Dnevni horoskop za 25. septembar 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Zaboravili ste na sebe i svoju moć koju imate kad to želite. Pomalo ste se prepustili drugima da upravljaju vama. LJUBAV: Dobar odnos u braku doneće napredan ljubavni odnos u partnerstvu. Vi ste neko ko hoće po svaku cenu da bude u dobroj zajednici, primer drugima. ZDRAVLJE: Pad imuniteta daje preterani rad.

BIK

POSAO: Novac vam dolazi preko jedne Vodolije. Zadovoljni ste tim poslovnim odnosom. Vodolija će vas unaprediti. LJUBAV: Susret sa osobom iz znaka Ribe probudiće vaša čula. Ako ste u susretu sa Ovnom onda ćete biti verovatno napeti. ZDRAVLJE: Ne razmišljate da imate problem sa grlom, javite se specialisti.

BLIZANCI

POSAO: Dobar period za novac. Nećete dozvoliti nikome da vam pokvari vaše ideje i stav o nečemu, budite se. LJUBAV: Super dan, veče za poznanstvo sa osobom iz sfere umetnosti preko prijatelja. Blizanci u braku mislie na sve. Partnera želi da vas iznenadi tokom večeri. ZDRAVLJE: Energiju koristite kroz sport, kretanje.

RAK

POSAO: Ako se upustite u saradnju sa osobom iz znaka Lava, Vage ili Raka, oni bi dali veliku šansu za nov posao, ideje, pa čak i veći novac. LJUBAV: Ne sumnjajte u partnera. Trebalo bi da obratite pažnju na okruženje, oni mogu biti problem u vašem životu. ZDRAVLJE: Morate da obratite pažnju na donji deo tela. Donji stomak, donje ekstremitete.

LAV

POSAO: Mislite da biste mogli na put nekih bližih zemalja. Makedonija ili Bosna mogu biti dobar izbor uz sve mere zdravstvene bezbednosti. LJUBAV: Oni koji su u braku ili vezi moraju da pripaze na želje partnera jer one su ponekad nerealne. Zapravo vi mislite da je to nerealno jer traži preterano od vas. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

DEVICA

POSAO: Mesec planeta može da vam pomogne da nađete prave poslovne partnere. Imaćete pre svega odličnu komunikaciju. LJUBAV: Danas imate dobru priču i šarm, retko ko može da vas zaobiđe. Osoba koja je povučena, nije tako nesigurna u sebe. Obratite pažnju na ponašanje. ZDRAVLJE: Ishrana slaba, promenite meni.

VAGA

POSAO: Niste zaokupljeni nekim teškim radom čak ni ne razmišljate o poslu. Verujete da ćete biti dobro ako ostanete malo po starni. LJUBAV: Oni koji su u braku ili vezi imaju dobar dan za izlazak i druženje sa najbližim društvom. Slobodne Vage su dovoljne same sebi. ZDRAVLJE: Nema većih problema, mada ste malo razdražljivi.

ŠKORPIJA

POSAO: Dobar dan za sve koji žele da se bave poslovima prodaje, saobraćaja. Posebno skupoceni automobili su aktuelni. LJUBAV: Odličan dan za sve koji su zaljubljeni. Puno strasti, puno emocije. Nikako se ne opuštajte. ZDRAVLJE: Mislite da možete da izdržite bolove u donjem delu kičme. Obratite se specijalisti.

STRELAC

POSAO: Niste se pripremili za danas. Imate poslovnog partnera koji je sposobniji i elokventniji od vas. To nije onaj Strelac koga svi poznajemo. LJUBAV: Dobar odnos za sve one koji su slobodni i koji nameravaju da budu u još boljem raspoloženju i druženju. ZDRAVLJE: Problem zdravstveni ima partner, pre nego vi.

JARAC

POSAO: Danas pregovarajte sa Rakom, Strelcem. Vikend je bio poslovno odličan. Možda i krenete negde dalje gde možete da se bolje snađete od meseta gde živite. LJUBAV: Dan je odličan za ljubav i dobar provod. Jarac u braku sve čini za voljenu osobu. ZDRAVLJE: Dobro zdravlje.

VODOLIJA

POSAO: Dobar dan je danas za svaku vrstu saradnje. Očekujte važan sastanak i rasplet finansijske situacije. LJUBAV: Započnite novu vezu. Imate dobar aspekat za svaki početak veze sa osobom iz vatrenog znaka. Ako ste u braku izađite iz kuće večeras. ZDRAVLJE: Bolovi u grudima ili alergija na hranu.

RIBE

POSAO: Pokrećete i druge na zanimljiv posao. Dosta dobrih saradnika oko vas, novac vam dolazi na lakši način. LJUBAV: Dobar dan za poznanstvo sa Ovnom, Bikom ili Škorpijom. Dan obavezno provedite u velikom društvu. ZDRAVLJE: Dobro zdravlje, dobra energija.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna