Dnevni horoskop za 15. septembar 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Planirajte put, doneće vam novac. Možda bi trebali da sarađujete i sa partnerom sa kojim ste u braku ili vezi. On je dobar saradnik. LJUBAV: Dobro se slažete sa voljenom osobom. Slobodni imaju šansu za poznanstvo sa jednim Bikom. ZDRAVLJE: Osetljiv nervni sistem.

BIK

POSAO: Nije vreme da se žalite na kolege ili saradnike. Morate da pokrenete sebe. Imate podršku osobe iz znaka Devica. LJUBAV: Lep dan za nova upoznavanja. Neko će vam prići koga poznajete. Možda se rodi ljubav iz tog poznanstva. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

BLIZANCI

POSAO: Danas pojačana nervoza koja iritira druge saradnike. Sigurno niste zadovoljni sa nekim iz kolektiva. LJUBAV: Ako želite da donesete neku odluku o vašoj vezi ili braku, bolje sačekajte drugi dan. Svaka ideja vam nije jasna. ZDRAVLJE: Promenljivo raspoloženje.

RAK

POSAO: Potrebno vam je razumevanje posebno na radnom mestu gde radite.Ukoliko je to veliki kolektiv, moraćete da trpite razne situacije. LJUBAV: Slobodni Rak ima šansu da na putu upozna voljeno biće. Možda je to Lav ili Devica. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

LAV

POSAO: Vi ste srećni i raspoloženi a ljudi oko vas nervozni zbog nekog projekta kojem se bliži krajnji rok a sada im je teško da ga finiširaju. Sačekajte još koji dan. LJUBAV: Pokušavate da objasnite partneru stanje u kojem se nalazite. Potrebno vam je razumevanje. ZDRAVLJE: Pokušavate da podignete optimizam u sebi.

DEVICA

POSAO: Danas vam je otvoreniji dan za neke konkretne ideje, planove, mada vam se ne vidi da možete mnogo da radite. Dobar dan za ulaganja. LJUBAV: Ako ste u braku ili vezi onda dobar period za putovanje. Ako ste slobodni imate susret sa Rakom. ZDRAVLJE: Lečite se prirodnim biljem.

VAGA

POSAO: Dobre ideje na manjkaju. Razmišljate koju ćete prvu sprovesti u delo. LJUBAV: Veza sa porodicom polako dolazi na mesto. Počinje da vlada mir i spokoj. Uživate. ZDRAVLJE: Dobro vino i mirisna peciva opuštaju vaše telo.

ŠKORPIJA

POSAO: Prošlost vam je ispred očiju. Sećate se svih lekcija kojih ste prošli. Balansirate između prošlosti i budućnosti. Izvlačite poruke. Dobro će vam doći. Pozitivno izlazi na videlo. LJUBAV: Komunikacija napreduje. Opustite se s partnerom u večernjim časovima. ZDRAVLJE: Osetljiv stomak.

STRELAC

POSAO: Ističete sebe, drugi idu u drugi plan. Mnogi se osećaju zapostavljenim jer vi grabite nagrade. LJUBAV: Partner vas ucenjuje a vi ne verujete da ste dovedeni u takvu situaciju. ZDRAVLJE: Nije loše proveriti krvnu sliku.

JARAC

POSAO: Prevaziđite prošlost. Ukoliko ste na manjoj poziciji nego što se bili ranije, zaista će vam pomoći savet jedne Device. LJUBAV: Možete biti u vezi a možete da funkcionišete kao individualac. ZDRAVLJE: Uživajte u leškarenju.

VODOLIJA

POSAO: Upotrebite vašu imaginaciju da ubedite druge kolege da to što vi radite je prava stavar. LJUBAV: Naprasni poziv u kasnim satima vam čini da se osećate dobro. ZDRAVLJE: Ukoliko dosta radite vi posežete i za brzom hranom. Ne preterujte.

RIBE

POSAO: Imate mnogo obaveza koje ne znate kako da rešite. Uz pomoć svojih unutrašnjih snaga vi završavate sve. Nije vam potrebna pomoć. LJUBAV: Okruženi ste porodičnom zajdnicom i prijateljima. Razgovarate o finansijama. ZDRAVLJE: Bol u stopalima.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna