Dnevni horoskop za 16. septembar 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Možda bi trebalo da sačekate stabilizaciju poslovnih prilika. Ovaj period bure i promena sve pokazuje prilično nesigurnim. Dobra saradnja sa Lavom ili Blizancima. LJUBAV: Imate odličan ljubavni dan pun sreće i lepih događanja. Uživajte! ZDRAVLJE: Raspoloženi ste.

BIK

POSAO: Da li ćete uspeti, to samo vi znate. Dosta toga zavisi od vas. Imate promenu posla. Saradnici su vam bolji nego do sada. LJUBAV: Mislite o ljubavi, i to novoj. Želite promenu. Poznanstvo sa harizmatičnom Ribom. ZDRAVLJE: Nervoza vas prati.

BLIZANCI

POSAO: Posvećenost radu, poslu, idejama zahvalite vašoj dobroj mentalnoj energiji. Saradnja sa Ribama odlična. LJUBAV: Slobodni Blizanci imaju susret pun zanimljivih priča. Verovatno je Vaga neko koga ste izabrali. ZDRAVLJE: Hipohondrija, vi ste u stvari zdravi.

RAK

POSAO: Imate veliku spretnost misli, tela, mentalno se dobro osećate jer želite da kažete ono što mislite. Veoma ste poznati i traženi u svom radu. LJUBAV: Partner je neko ko vam daje sigurnost i zbog njega imate dosta uspeha u životu. Sreća je na vašoj strani. ZDRAVLJE: Osetljiva koža.

LAV

POSAO: Okrenuti ste budućnosti kao nikad do sada. Razmišljate i radite unapred. Saradnja sa osobom iz znaka Ovan veoma uspešna. LJUBAV: Ukoliko ste usamljeni potražite sreću kod vašeg znaka. Drugi Lav je zainteresovan za vas i ljubav sa vama. ZDRAVLJE: Napetost.

DEVICA

POSAO: Odličan dan za početak novog posla. Imate sve uslove da uspete. Pomoć i sreća vas prati sa osobom koja ima već razvijen privatan posao. LJUBAV: Poznanstvo sa strancem unosi pozitivnu promenu u vaš monoton ljubavni život. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

VAGA

POSAO: Saradnici užurbano rade na svojim projektima, a vi ih pratite. Energija je dobra i svi je osećaju. Mlađe kolege imaju ideje. LJUBAV: Površnost je nešto što se ne dopada partneru. Unesite emocije. ZDRAVLJE: Bolovi u krstima.

ŠKORPIJA

POSAO: Ovo je težak dan. Imate previše problema na aktuelnom poslu. Svega vam je dosta. Želite samostalnu delatnost. LJUBAV: Donostite važnu ličnu odluku. Pozitivni ste. ZDRAVLJE: Osećate se kao da ste ponovo rođeni.

STRELAC

POSAO: Danas je povoljan dan. Puni ste energije, rado prihvatate izazove. Kupovina, prodaja, sve dolazi u obzir. LJUBAV: Željni ste putovanja sa partnerom u daleko inostranstvo. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na sinuse i arterije.

JARAC

POSAO: Okrenuti ste budućnosti. Intuicija vam odlično radi. Okolina primećuje izvesnu promenu kod vas. LJUBAV: Komunikacija je bez histerije i sitnih reči. Verujete u napredak svoje veze. ZDRAVLJE: Kostobolja.

VODOLIJA

POSAO: Inventivni ste i puni novih ideja. Glasno zborite jer svi jedva čekaju na vaše genijalne ideje. Dobre finansije. LJUBAV: Imate dosta ljubavi. Tražite nekog sa kim biste mogli to da podelite. Svako nađe svoju polovinu. ZDRAVLJE: Preopterećen gornji deo leđa.

RIBE

POSAO: Pred vama je dan pun izazova. Vaša dugo čuvana tajna danas vam može biti od koristi. Saradnici imaju mnogo poverenja u vas. LJUBAV: Vreme provodite zajedno. Izjavljujete ljubav. Poljupci. Romatično je. ZDRAVLJE: Vreme je za kardiologa. Sistematski pregled. Krvna slika.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna