Dnevni horoskop za 10. septembar 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Odličan dan za sve one koji se bave poslovima obrazovanja. Posebno Ovnovi koji nameravaju da putuju to obavezno da se organizuju do kraja meseca. LJUBAV: Velika podrška partnera. Usamljeni pronalaze svoju srodnu dušu. ZDRAVLJE: Uživate u kućnoj atmosferi.

BIK

POSAO: Imate dobar i izbalansiran dan kada se emocije, intelekt i volja udruže. To je taj Bik koji pravi dobre poslove gde god da se nađe. LJUBAV: Partnera uvek možete da ubedite da ste baš vi u pravu, iako niste, poverovaće. Imate zanimljivu harizmu. ZDRAVLJE: Problem sa nogama.

BLIZANCI

POSAO: Približavate se rešavanju problema koji vas prate malo po malo ceo mesec. Imate sve mogućnosti da idete u neku zapadnu državu gde počinjete nov posao. LJUBAV: Partnerstvo i njegova podrška vam znače mnogo. ZDRAVLJE: Jačajte imunitet prirodnim melemima.

RAK

POSAO: Ako se pokrenete na nešto novo svi će to videti i bićete zadovoljni svojim radom napretkom. Novčana nagrada. LJUBAV: Emotivno ste bolje, zadovoljni, imate sve izglede da se okrenete srećnim danima. Podrška svih oko vas. ZDRAVLJE: Malo ste plašljivi.

LAV

POSAO: Imate sigurnost, stabilnost, osećaj moći u današnjem danu. Dobro je da se bavite nekretninama, prodaja, kupovina ili ćete imati dobrog klijenta. LJUBAV: Partner je zadovoljan vašim ponašanjem i izlivima emocija, sigurna ljubav. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

DEVICA

POSAO: Razmišljate da ste neko ko treba da konkuriše na neko bolje radno mesto, ili ste već predloženi za neku poziciju. LJUBAV: Odličan dan za ljubav i sreću kroz to. Možete biti u nekom novom poznanstvu ili započeti zajednički život. ZDRAVLJE: Bez većih promena. Dobro.

VAGA

POSAO: Intelekt vam ide ispred emocije. To je ono čime se danas vodite u današnjem danu. Pristup koji nije praktičan neće dovesti do pozitivnog rešenja. LJUBAV: Naivni šarm vas vodi. Puštate emocije da same nađu svoj put. ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.

ŠKORPIJA

POSAO: Dan suočavanja. Za vas veoma napeta i stresna situacija. Želite da pobegnete i prespavate. LJUBAV: Partner nestrpljivo čeka bilo kakav odgovor od vas. Nerazumevanje. ZDRAVLJE: Nesanica, vrtoglavica

STRELAC

POSAO: Ne možete da donesete pravi zaključak. Jer se sve svodi na za i protiv. U celoj situaciji možete da se pogubite i ostanete na početku LJUBAV: Opušetni ste, veseli. Partneru prilazite prijateljski malo površno. ZDRAVLJE: Odmorite se.

JARAC

POSAO: Oko vas svi se raspravljaju a vi u sredini. Danas niste za teške reči. Samo slušate i lukavo se smešite. LJUBAV: Želite da se dopadnete svima , ali to i nije tako dobra ideja. ZDRAVLJE: Začinjena hrana vas privlači.

VODOLIJA

POSAO: Stanje redovono sve se odvija po planu. Nema većih trzavica. LJUBAV: Sentimentalni ste, želite da se zaljubite. Budite oprezni možete upasti u tešku vezu! ZDRAVLJE: Prirodni čajevi će biti dobra pomoć.

RIBE

POSAO: Dodatno obrazovanje u vezi posla može doneti bolju zaradu. Može biti takođe grupna edukacija. Razmislite. LJUBAV: Malo se udaljavate od partnera, ali to ne znači raskid. Morate imati malo prostora za sebe. ZDRAVLJE: Osetljivi bubrezi.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna