Dnevni horoskop za 27. avgust 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Pokušajte da razmislite pre nego donesete kapitalne odluke. Novac očekujte pred kraj dana. LJUBAV: U emotivnom životu morate postaviti realne temelje. ZDRAVLJE: Kontraindikacije na lekove.

BIK

POSAO: Očekujete pozajmici od prijatelja ili voljene osobe. LJUBAV: Susret sa osobom koja radi u banci. ZDRAVLJE: Napetost, nervoza.

BLIZANCI

POSAO: Radite sa mlađim osobama. Imaćete veću zaradu i zadovoljstvo. LJUBAV: Imate osobu pored sebe koja je zahtevna, posebno ako je Bik u horoskopu. ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade.

RAK

POSAO: Ako imate novčanih dugovanja bićete pritisnuti od strane banke ili neke strane kompanije. LJUBAV: Povratite poverenje partnera tako što ćete kupiti neki lep poklon. ZDRAVLJE: Previše radite. Odmarajte više.

LAV

POSAO: Vaš gazda kod koga radite unosi vam nervozu. Morate da popravite komunikaciju. LJUBAV: Dosta dobar odnos sa ženskim Lavom i muškim Ovnom. ZDRAVLJE: Čuvajte se ozleda.

DEVICA

POSAO: Današnji dan dobar za zaradu i početak novog posla. Važno je da budete uporni. LJUBAV: Slobodne Device moraju da otvore svoju dušu. Dobar izbor za vas je Bik. ZDRAVLJE: Čuvajte svoj imunitet vitaminima.

VAGA

POSAO: Saradnici oko vas nisu spremni da odgovore na energiju dinamične Vage. Zbog toga patite i morate da menjate kolektiv. LJUBAV: Mislite na osobu koja nije blizu vas, verovatno je u nekoj zemlji preko okena. ZDRAVLJE: Nikako slatkiši, kolači i ostala jaka energetska hrana.

ŠKORPIJA

POSAO: Otežanje na početku dana. Posle 13 h, možete imati uspešniji poslovni dan. LJUBAV: Slobodne Škorpije imaju dobar dan sa osobom iz okruženja. Možda je to neko ko vas se sviđa duži period. ZDRAVLJE: Koža osetljiva.

STRELAC

POSAO: Ovo je dobar dan za promenu posla ili vam se rađaju nove ideje. LJUBAV: Niste raspoloženi za raspravu sa partnerom. Često morate da se pravdate gde ste bili, šta ste radili…? ZDRAVLJE: Pritisak vam opet smeta.

JARAC

POSAO: Ovo je dosta povoljan dan za finansije. LJUBAV: Ako ste žena Jarac udvara vam se mlađi partner. Muški Jarac mora da se stabilizuje kroz brak. ZDRAVLJE: Reumatični bolovi osećaju stariji pripadnici ovog sazvežđa.

VODOLIJA

POSAO: Još uvek imate pritisak onih saradnika koji su nesposobni da sami nešto organizuju. Morate biti strožiji. LJUBAV: Dobra energija za ljubav ide preko osobe iz znaka Strela, Bik ili Ribe. ZDRAVLJE: Oscilacije emotivne.

RIBE

POSAO: Sve je važno u poslovanju. Morate da se okrenete ljubaznosti, diplomatiji, estetici. LJUBAV: Sa Vodolijom gledajte da stvorite dobar ljubavni odnos ukoliko ste sami. Ako ste u braku morate da se pozabavite željama partnera. ZDRAVLJE: Jak imunitet, dobro zdravlje.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna