Dnevni horoskop za 28. avgust 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Manje ćete biti angažovani, kao da nemate taj adrenalin u krvi koji vam je uvek pokretač. Jača energija pred kraj dana. LJUBAV: Nedelja je dobar dan za poznanstvo na poslu. Pokažite otvoreno svoju ljubav. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

BIK

POSAO: Nove ideje ostavite za druge. Nikako nije dobro da se previše angažujete. Nećete imati uspeha. LJUBAV: Partner vam unosi nervozu zbog preteranih troškova koje pravi. ZDRAVLJE: Problem sa stomakom.

BLIZANCI

POSAO: Mnogo ćete da radite i ulažete. Novac će vam ipak stići kroz par dana. LJUBAV: Želite avanturu po svaku cenu, ako ste u braku. Oni koji su slobodni moraju više da se potrude oko jednog Jarca. ZDRAVLJE: Manja prehlada.

RAK

POSAO: Budite oprezni pre svega za volanom. Posebno oni Rakovi koji se bave poslovima tranšpeda. LJUBAV: Otvoreni ste za sve vrste ljubavi. Samo da niste sami ili bez emotivne podrške. ZDRAVLJE: Osetljiv predeo urogenitalnog trakta.

LAV

POSAO: Stručnost jeste važna, mada u vašem slučaju vi ste čovek koji pokazuje veštinu u svakom poslu koji radite. LJUBAV: Imate partnera koji traži samo novac. Pokušajte da to rešite na neki suptilniji način, na primer, poklonite neku romantičnu večeru ili komad garderobe. ZDRAVLJE: Čuvajte vene.

DEVICA

POSAO: Druga polovina dana je dobra za sticanje novca i jedan opšti dobitak, bilo šta da radite. LJUBAV: Emotivno se vezujete za tipove koji su žustri, energični i koji moraju da se otvore mnogo više od vas. ZDRAVLJE: Ako nema nervoze, što je tipično za ovaj znak, onda se zaista dobro osećate.

VAGA

POSAO: Ulažete ogromnu snagu da biste bili predvodnik u poslu koji radite. Isplatiće vam se. LJUBAV: Birate osobe koje su slične vama. Dobra energija i druželjubivost vas dovodi do prave osobe. ZDRAVLJE: Sport i kretanje Vaga najviše voli.

ŠKORPIJA

POSAO: Potreban vam je dobar marketing koji je važan deo posla kojim se bavite. Radite na tome. LJUBAV: Imate dobar odnos sa Jarčevima ili Ribama. Ovde može da bude i braka ukoliko ste slobodni. ZDRAVLJE: Dosta dobro.

STRELAC

POSAO: Posao koji radite traži izvesno iscrpljivanje. Da li ste spremni za to da se žrtvujete zbog novca? LJUBAV: Želite da negde odete, a ni sami ne znate gde. Potražite pomoć prijatelja, možda se na tom mestu rodi neka romansa. ZDRAVLJE: Imaćete problem sa nogama, hodom.

JARAC

POSAO: Ko nije spreman sve da da za posao, novi projekat onda neće ni da radi sa vama. LJUBAV: Emotivno ste se vezali za osobu koja je u braku. Pokušajte da to promenite. ZDRAVLJE: Osećate tromost.

VODOLIJA

POSAO: Preispitajte sebe, svoje reakcije i želje pre nego što preduzmete nešto novo u poslovanju. Prilika za zaradu od naredne nedelje za ono što isplanirate u današnjem danu. LJUBAV: Tajni susret. Čuvajte se razotkrivanja. ZDRAVLJE: Dosta ste dobro.

RIBE

POSAO: Previše imate obaveza u jednom danu. Rasporedite poslove na celu nedelju. LJUBAV: Emotivno dobar period. Ukoliko osetite negativne vibracije nećete ulaziti u bilo kakvu zajednicu. ZDRAVLJE: Ne razmišljate o posledicama preteranog rada.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna