OVAN

POSAO: Dobar dan za novac. Danas je bolja atmosfera, pomoć stiže preko osobe koja vam je prijatelj.  LJUBAV: Emotivno imate želju da što više vremena provedete sa porodicom. Možda će partner nastojati da vam pomogne u tome da se oslobodite nekih svojih strahova koje vučete od ranije.   ZDRAVLJE: Kolena osetljiva.

BIK

POSAO: Neki pripadnici ovog znaka počinju da razmišljaju o promeni posla. Šanse za to postoje. Pomoć vam stiže preko Device ili Raka.   LJUBAV: Ne bi bilo loše da oni koji su u braku ili vezi pokrenu ljubav nekim lepim druženjima sa prijateljima.   ZDRAVLJE: Učestali bolovi u stomaku.

BLIZANCI

POSAO: Vi svakako imate mogućnosti da zaradite i to je nešto što vama daje samopouzdanje.  LJUBAV: Visok stepen tolerancije ima vaš partner, nemojte to da devalvirate. Slobodni imaju susret sa vatrenim Ovnom ili pomalo povučenom osobom iz znaka Rak. ZDRAVLJE: Pritisak, vene osetljive.

RAK

POSAO: Morate da pokažete izvesni autoritet kod drugih saradnika koji će sigurno biti oduševljeni vašim idejama i elanom.   LJUBAV: Iako ćete delovati pomalo hladno, nezainteresovano ipak ste u duši romantik koji traži svoju srodnu dušu.   ZDRAVLJE: Osetljivost.

LAV

POSAO: Novac vam stiže. Imate prijatelja koji vam pomaže i može biti vaš dobar poslovni partner.   LJUBAV: Lav živi jedan svoj opušten život koji mu prija sa ili bez partnera.   ZDRAVLJE: Krvu sliku pokušajte da stabilizujete.  

DEVICA

POSAO: Potreban vam je kredit. Do novca se teško danas dolazi.   LJUBAV: Najvažnije je poverenje u bračnoj zajednici. Device koje su slobodne neka manje ličnih prohteva imaju. ZDRAVLJE: Devica druge dekade neka obrati pažnju na pritisak.

VAGA

POSAO: Bićete vezani za putovanje sa prijateljem, to je osoba koja će vas negde pogurati i omogućiti da zaradite.   LJUBAV: Bračni partneri bi trebalo da povedu računa na misli koje imaju jedan prema drugom, jer su uvek negde skloni svađi.  ZDRAVLJE: Dobar period za zdravlje.

ŠKORPIJA

POSAO: Dobar dan za novac i saradnju sa vodenim znakovima poput Raka, Škorpije ili Ribe.  LJUBAV: Izađite iz zatvorenog prostora. Morate da se više angažujete oko ljubavnog života.  ZDRAVLJE: Usponi i padovi u raspoloženju.

STRELAC

POSAO: Dan za bolju komunikaciju sa strancima, imaćete dosta obaveza tokom dana.   LJUBAV: Brak može biti okrenut manjim svađama sa partnerom. Pokušajte da pronađete bolji put do srca voljene osobe.   ZDRAVLJE: Čuvajte se promaje, vetra.

JARAC

POSAO: Imate dobru saradnju sa vatrenim znakovima ali isto tako i sa drugim Jarčevima posebno ako su u podznaku Škorpija ili Lav.   LJUBAV: Dobar dan za druženje, poznanstvo, komunikaciju, izađite na neko urbano mesto.  ZDRAVLJE: Psihološka opterećenost zbog posla.

VODOLIJA

POSAO: Večiti problem sa saradnicima koji nisu u stanju da vas prate.   LJUBAV: Velika strast predstoji, posebno Vodoliji koja je u vezi. Ukoliko ste sami poznanstvo sa osobom iz znaka Lava.  ZDRAVLJE: Dosta dobro raspoloženje.

RIBE

POSAO: Rad sa osobama iz sfere kreativnosti, posebno ako je povezanost iz rada sa grafikom, fotografijom.  LJUBAV: Niste okrenuti nekim vezama preterano jakim, ali zabava vam daje snagu za emotivni opstanak.   ZDRAVLJE: Dosta dobro.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna