Dnevni horoskop za 30. jul 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Prijatelji vam pomožu oko privatnog posla koji želite da pokrenete. LJUBAV: Želite da se osećate kao teenejdžer. Sve da vam bude lepo i opušteno. Provodite celu noć , nerazmišljate o posledicama. ZDRAVLJE: Lečite tegobe alternativom i biće vam mnogo bolje.

BIK

POSAO: Smislite nešto novo da bi osvežili svoj biznis. Ispoljavate kreativnost mada malo konfuzno. Saradnici ne razumeju tačno šta vi želite. LJUBAV: Oni koji u sami uživaće u svojoj slobodi da nikome ne moraju polagati račune. ZDRAVLJE: Ruke, ramena napeta.

BLIZANCI

POSAO: Blizanci prve dekade konačno mogu krenuti u konkretne poslovne razgovore. Do sada je sve teklo teško i usporeno. LJUBAV: Partner pokušava da uspostavi komunikaciju sa vama. Vi se osećate potpuno rasterećeno. ZDRAVLJE: Posetite stomatologa.

RAK

POSAO: Često se vezujete za osobe sa kojima radite. U ovom trenutku potrebno je biti pragmatičar. LJUBAV: Emotivni stres možete doživeti ukoliko ste neko ko stalno traži podršku partnera ZDRAVLJE: Strahovi vas obuzimaju.

LAV

POSAO: Nije potrebno da se previše emotivno vezujete za saradnike sa kojima ste u poslu duži period. Novac vam je važan ali za dalje ulaganje. LJUBAV: Vaše emocije će biti probuđene od strane stare ljubavi ili je to prijatelj koji vam se uvek dopadao. ZDRAVLJE: Koristite pozitivne vibracije ili duhovnu tehniku reiki za isceljenje.

DEVICA

POSAO: Smanjite materijalizam u sebi. Dovoljno ste jaki da svaki posao iznesete bez agresivnih metoda. Saradnja na poslu sa Ovnom i Jarcem. LJUBAV: Imaćete priliku da svoju emociju doterate na nivo zaljubljenosti, pokazivanju otvoreno ljubav partneru, što se retko dešava. ZDRAVLJE: Druga dekada ovog znaka pati od nervoze i lošeg varenja.

VAGA

POSAO: Ovaj dan vam počinje bolje od predhodnog. Puni ste optimizma. Rešavate sva poslovna pitanja sa lakoćom. LJUBAV: Najbolji recep za ljubav je iskrena emocija. Danas je Vi imate. ZDRAVLJE: Vage vole sport.

ŠKORPIJA

POSAO: Verujete ljudima koji su oko vas. Saradnja u inostranstvu sa Bikom ili Jarcem. LJUBAV: Ukoliko ste žena Škorpija imaćete dan za raspravu sa partnerom. Muška Škorpija se sklanja od svih problema. ZDRAVLJE: Ako preterate u poslu problem kičme.

STRELAC

POSAO: Drugi vole da rade sa vama. Žašto? Zato što ste odličan menadžer, privlačite novac i publiku. LJUBAV: Imate predispoziciju za rad sa voljenom osobom. Ako se bavite muzikom ili prodajom retkih predmeta možete očekivati dobru zaradu. ZDRAVLJE: Potrebna je detoksikacija organizma.

JARAC

POSAO: Preterana briga o drugima, o saradnicima koji nisu previše vredni vas može dovesti u lošu poslovnu situaciju. LJUBAV: Ukoliko ste u braku ili vezi partner može biti osetljiv u predelu stomaka ili grudi. Slobodni Jarčevi imaju poznanstvo sa Bikom ili Ribama. ZDRAVLJE: Jarac je snažan znak koji je izdržljiv. Ne bi bilo loše da se lečite alternativom.

VODOLIJA

POSAO: Imate finansijsko iznenađenje. Saradnja sa znakovima poput Škorpije, Vodolije ili Strelac su povoljni za dobar posao. LJUBAV: Imate jaku seksualnu energiju, to će vas pogurati da budete aktivniji u detekciji partnera koji može odgovoriti na vaše zahteve. ZDRAVLJE: Zdravlje popravljate raspoloženjem.

RIBE

POSAO: Ne razmišljajte previše, već se pokrenite na novi posao koji vas čeka odavno. LJUBAV: Sami ste i nije vam prijatno. Imate želju da pored sebe privučete jednu žestoku Vodoliju. ZDRAVLJE: Rasejanost, uspavanost. Manjak energije vam neće pomoći da ojačate.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

 Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna