OVAN

POSAO : Došlo je vreme da se sreže budžet. Spremate mere štednje, najavljuje horoskop. Saradnici strepe i time unose nervozu u kolektiv.  LJUBAV: Sve mora da se zaradi kod vas. Emocije posebno. Nekog stavljate na test.  ZDRAVLJE: Bolovi u očima. Promaja.

BIK

POSAO: Ozbiljno radite i to svi vide. Manja rasprava sa Jarcem može vas izbaciti iz balansa. Odlučite kojim putem ćete mu staviti do znanja da vas ne ugrožava.   LJUBAV: Večera u dvoje. Samo je potrebno da se dogovorite ko danas kuva.   ZDRAVLJE: Nervoza.

BLIZANCI

POSAO: Razgovori koje vodite deluju konfuzno. Saradnicima nije najjasnije šta želite reći.   LJUBAV: Slobodnjacima je samoća postala sastavni deo života. Kad pogledate probleme sa kojima se bore prijatelji vi ste srećni.   ZDRAVLJE: Danas se osećate zdravo puni pozitivne energije.

RAK

POSAO: Hladna i stroga atmosfera na poslu nikome nije prijatna za rad. Menjajte taktiku ili saradnici će vas napustiti.  LJUBAV: Vi i partner kao da se znate 100 godina. Malo vam je dosadno. Želite promene.  ZDRAVLJE: Bolovi u kolenu.

LAV

POSAO: Poslovno bi trebali da radite sa ženskom osobom koja je rođena u znaku Vodolije. Bavite se poslovima kretanja, saobraćaja prevoza.   LJUBAV: Odličan dan za ljubav. Mesec planeta emocije utiče na vaš pozitivan stav prema partneru.  ZDRAVLJE: Možete imati problem sa nervom u levoj nozi.

DEVICA

POSAO: Ne razmišljate previše o poslu, jer ste okupirani nekim svojim privatnim ili emotivnim problemima.  LJUBAV: Nadahnuti ste kada se priča o ljubavi. Morate da prihvatite savet nekog dragog prijatelja koji će vas pogurati da se oslobodite.  ZDRAVLJE: Ako imate decu, njihovo zdravlje osetljivo.

VAGA

POSAO: Možete razmišljati o povratku u staru firmu ili na poziciju na kojoj ste bili pre reorganizacije. Jedna Vodolija jeste vaš prijatelj i može da vam pomogne.  LJUBAV: Čuvajte se impulsivnosti, tvrdoglavosti. Vaga katkad zna da podseti na agresivnog Ovna koji hoće po svaku cenu da dobije sve.  ZDRAVLJE: Koristite lekovite začine...

ŠKORPIJA

POSAO: Razmišljate o poslu koji ste radili tokom nedelje. Imate ideju koju ćete verovatno sprovesti već od sutra.  LJUBAV: Zadovoljni ste odnosom u braku. Niste neko ko je trenutno napet ili traži previše pažnje. Lep dan za vas danas.  ZDRAVLJE: Uspostavite kontakt sa prirodom.

STRELAC

POSAO: Pazite šta govorite, kakve poruke šaljete. Vi ste veliki duhovni vođa, neko može to da zloupotrebi.  LJUBAV: Slobodni strelac želi da se po svaku cenu veže sa Škorpijom ili Ribama.  ZDRAVLJE: Potrebno je da se obratite lekaru ukoliko osećate promene u svom organizmu. 

JARAC

POSAO: Prvi deo dana ne razmišljate o radu. Drugi deo dana važan je, jer ćete okupiti oko sebe važne saradnike sa kojima možete da planirate budućnost.  LJUBAV: Opušteno provodite slobodno vreme sa voljenom osobom. Slobodni Jarčevi imaju izlet sa jednim Blizancem.  ZDRAVLJE: Jaka fizička energija.

VODOLIJA

POSAO: Nećete preterano raditi, već ćete se zavući u svoj kutak i razmišljati o budućnosti.   LJUBAV: Voljena osoba sa kojom ste trenutno je neko ko ima smisla za humor. To vas opušta, čini srećnim.  ZDRAVLJE: Ne obraćate pažnju na zdravlje, previše.

RIBE

POSAO: Okrenuti ste budućnosti. Vaše vizionarske sposobnosti su samo vama dostupne i možete jedino vi da to razumete.  LJUBAV: Maštate o idealnoj ljubavi sa Bikom ili Blizancima. Blizanac je neko ko nema stabilnosti.  ZDRAVLJE: U nekim momentima imate manju depresiju.

Tekst: Lepa&Srećna