Samo što smo ušli u sezonu vladavine Lava, a već nam se sprema novo iskušenje. U četvrtak, 28. jula nas očekuje mlad Mesec u Lavu, a astrolozi kažu da će nam doneti jaku inspiraciju. Bićemo spremni da krenemo za svojim željama, a svi koji osećaju jaku strast mogu se nadati ostvarenju snova.

Biće ovo moćna lunacija, budući da su već u znaku Lava ne samo Sunce već i Merkur. Usmerite se ka željama koje su povezane s ljubavlju, kreativnošću, samopouzdanjem i izražavanjem svoje ličnosti.

Najveće šanse za ispunjenje želja imaju Ovan, Blizanci i Lav.

Ovan

Budući da je mlad Mesec u vama prijateljskom, vatrenom znaku, astrolozi vam najavljuju velike blagoslove. Očekujte šanse za promenu posla, naročito ako ste u nekoj kreativnoj industriji, jer ćete konačno moći da pokažete svoj talenat u punom sjaju. Sledi vam i povišica.

Blizanci

Za vas nema veće sreće nego kad možete da blistate u velikom društvu i da, pomalo, letite kao leptir sa cveta na cvet. Baš takve prilike će vam podariti mlad Mesec u vašem polju društvenih kontakata. Prihvatite pozive, samo pazite da se "duplirate" obećanja na više frontova. Moguća nova ljubav. 

Lav

I najtanji zraci Mesečeve svetlosti biće upereni ka vama. Vreme je da eksperimentišete malo sa svojim izgledom, da date sebi šansu za promenu, pa čak i da se pojavite u nekim glamuroznim kombinacijama. Vi ste stvarno jedinstveni pa nemojte da se ustežete da to i pokažete. Uspešan šoping, nova frizura, sve je usmereno ka vašoj lepoti.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna