Dnevni horoskop za 19. jul 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Kad se sve stavi na papir sa stavkama, odmah je lakše razmišljati šta dalje. Imate na umu nove ideje. LJUBAV: Večeras pišete ljubavni dnevnik. Želite da ispucate sva osećanja. ZDRAVLJE: Raspoloženi ste .

BIK

POSAO: Svi koji su bili vredni biće i nagrađeni, jedino što neće dobiti novac kao bonus, nego lepu reč hvale. LJUBAV: Analizirate dešavanja u porodici. Prijemni testovi zadaju malo više briga i glavobolja. ZDRAVLJE: Čaj od nane za miran san.

BLIZANCI

POSAO: Još uvek vas prati dobra energija na ovom polju, ali vi kalkulišete. Ne dozvolite da prođe vreme za ostvarenje ciljeva. LJUBAV: Prijatelji su vam prioritet. Sa njima provodite dane. ZDRAVLJE: Nemate većih tegoba, ali višak energije je u vama i to vas izbacuje iz ravnoteže.

RAK

POSAO: Danas bi mogao biti uspešan dan ukoliko se vi potrudite da to i sprovedete. LJUBAV: Kritikujete porodicu, decu, partnera. Ali nije problem u njima, nego u vama. Problemima opterećujete ukućane. ZDRAVLJE: Smanjite unos hrane. Višak kilograma vas frustrira.

LAV

POSAO: Nemate elana za početak novog posla. Pokrenite se. LJUBAV: Partner je jači od vas. Vašem egu to ne prija. Pokušajte da nađete kompromis. ZDRAVLJE: Pokušajte da volite i druge oko vas.

DEVICA

POSAO: Pratite šta se dešava u vašem okruženju. Imate jaku intuiciju za dobar ili loš posao. LJUBAV: Device koje su same tragaju za novom ljubavlju. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na alergijski kašalj.

VAGA

POSAO: Bolji dan za novi početak. Imate poverenje u sebe i svoje kvalitete. LJUBAV: Morate da se suočite sa činjenicom da vam je partner neko ko vas često odvaja od vaših iluzija. ZDRAVLJE: Dobro se osećate jer ste fizički jaki i stabilni.

ŠKORPIJA

POSAO: Za ostvarene rezultate sami ste zaslužni. Uložili ste veliki trud i ubirate plodove svog rada. LJUBAV: Veza u kojoj se nalazite je u ekspanziji. Pojačane emocije čine vas jakim i stabilnim. ZDRAVLJE: Trenirajte, krećite se više.

STRELAC

POSAO: Spremni ste za svaki posao koji vam donosi duhovnu satisfakciju. Ne razmišljate toliko o novcu. LJUBAV: Partner koji je sa vama mora da poznaje pravila građanskog ponašanja. Visoko cenite moral. ZDRAVLJE: Problem sa kukovima.

JARAC

POSAO: Spermate se za novi projekat koji zahteva odlazak u inostranstvo. Saradnja sa osobom iz znaka Vodolija. LJUBAV: Današnji dan je dobar za zabavu, pa čak i za one Jarčeve koji često provode slobodno vreme u domu. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na gornje ekstremitete.

VODOLIJA

POSAO: Hiperaktivni ste u poslu koji radite. Saradnici mogu da vas isprate. LJUBAV: Emotivno ste zadovoljni i nastojite da ostanete dosledni svojim željama i potrebama. ZDRAVLJE: Alergijski kašalj.

RIBE

POSAO: Promovišete svoj rad na nekom javnom skupu. Imaćete dobru zaradu od tog posla. LJUBAV: Veza sa Lavom ili Bikom vas može dovesti u stanje frustracije, potreban vam je neko nežniji. ZDRAVLJE: Prehlada.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna