Kad Merkur uđe u znak Lava, 19. jula 2022. godine, astrolozi kažu, konačno ćemo moći da donosimo jasne i važne odluke koje smo neko vreme odlagali. Imamo bolji pregled situacije, vidimo lakše perspektivu.

Konačno možemo da razmišljamo samouvereno, imamo velike ideje. Detalji nam nisu više toliko važni. Komunikativnost je sve bolja, želimo da nas drugi čuju. Oprezno samo, jer u naredne dve nedelje, vrebaju i opasnosti oholosti i krutih stavova.  Evo na koje znakove će ovaj tranzit najjače delovati.

Devica

Tokom boravka Merkura u znaku Lava, shvatićete da stalno ponavljate iste priče - o tome kako su vas povredili i kako vam je život upropašten. Ne oslanjajte se na to što vas neko sluša sa sažaljenjem i klima glavom. Razmislite, konačno, o oproštaju. Više niste ona ista osoba, onaj ko vas je povredio nije ni blizu. Samo mučite sebe i izigravate i dalje žrtvu. Merkur vam nudi brzo isceljenje, samo prvo oprostite.

Vaga

Želite miran život, bez ikakve drame, a onda sabotirate sami sebe. Dozvoljavate sebi da tonete u depresiju, da se zatvarate i trpite bol. Ako želite da se konačno oslobodite neprijatnih emocija, morate se otvoriti i izbaciti ih.

razvod raskid par
Shutterstock  

Strelac

Najzad ćete shvatiti da nemate toliko jake neprijatelje koliko je jak onaj u vama - anksioznost. Stalno se vraćate u prošlost ili sanjarite o budućnosti, a samo niste naučili da živite u sadašnjosti.

Opterećujete se beskrajnim razmišljanjima, svi vaši zaključci se završavaju sa "da, ali šta ako", a Merkur u Lavu vam nudi šansu da se to poglavlje konačno završi.

Izvor: Lepa&Srećna