OVAN

POSAO : Puno priča, razgovora, ali ne i konketnih dogovora. Samo polako,biće dana. LJUBAV: Posle burnih dešavanja želite malo mira za sebe. Ipak ste vi individualac. ZDRAVLJE: Savetujete porodicu da je vreme za sistematski pregled.

BIK

POSAO: Rutina na poslu vam smeta. Saradnici ne žele veće promene. Saradnja sa Devicom. LJUBAV: Nema veće napetosti. Ljubav ide svojim tokom bez promena. Ostajete kod kuće sa porodicom ili partnerom. ZDRAVLJE: Pazite se povrede šaka i lakta.

BLIZANCI

POSAO: Proširenje privantnog posla moguće postići tako što bi uključili nekog bliskog prijatelja ili čak rođaka. Imate dobru enegriju za ulaganje u to. LJUBAV: Imate onaj osećaj "meni nikako da krene na planu ljubavi". Dok ne krene, vi uživajte u svojoj slobodi. ZDRAVLJE: Nervoza.

RAK

POSAO: Sređujete stvari na radnom mestu. Nastala je totolna zbrka oko papira. Pomoć prijatelja. LJUBAV: U svom domu takođe radite na rešavanju zaostalih računa koji vam unose nervozu. ZDRAVLJE: Fali vam pokretačka snaga. Usporeni ste.

LAV

POSAO: Potrebno je da popravite komunikaciju sa saradnicima. Poslušajte i nekad tuđe mišljenje. LJUBAV: Volite noćni život i zabavu. Verovatno ćete imati poznanstvo harizmatičnom Škorpijom. ZDRAVLJE: Nema razloga za preteranu brigu.

DEVICA

POSAO: Puni ste samopouzdanja. Vaš projekat nailazi na odobravanje. LJUBAV: Device u vezi ili braku imaju period strasti. ZDRAVLJE: Posvetite se fizičkim vežbama.

VAGA

POSAO: Verovatno ćete imati neki poslovni put u inostranstvo. Novac vam stiže u popodnevnim časovima. LJUBAV: Uživate u životnim radostima koje vam ljubav pruža. ZDRAVLJE: Ukoliko ste zanemarili zdravlje, vreme je da obratite pažnju na krvnu sliku.

ŠKORPIJA

POSAO: Ne zaboravite da platite račune. Imate dosta zaostalih dugova. Saradnja sa osobom iz znaka Raka donosi prosperitet. LJUBAV: Energetski ste ispunjeni. Potrebna vam je osoba puna senzibilnosti. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

STRELAC

POSAO: Potrebna vam je lična tolerancija. Previše ulažete sebe zarad drugih. Ponekad ste previše naivni. LJUBAV: Tražite iskrenu ljubav. Možete je samo naći u osobi koja je okrenuta domu i porodici. Dobro slaganje sa Blizancem. ZDRAVLJE: Možete imati problem sa pritiskom.

JARAC

POSAO: Vredni ste. Radite punom snagom i nije vam teško da ostaje na radnom mestu i posle radnog vremena. LJUBAV: Jarčevi koji su sami imaju susret sa osobom iz drugog grada. ZDRAVLJE: Preterani rad opterećuje vašu kičmu.

VODOLIJA

POSAO: Niste zadovoljni saradnjom zemalja iz okruženja. Planirate da se prepustite nekim novim poslovnim trendovima. LJUBAV: Vodolije treba da poslušaju svog partnera sa kojim žive zajedno. Partner ima nove ideje za unapređenje posla. ZDRAVLJE: Ne razmišljate previše o svom zdaravlju.

RIBE

POSAO: Ne odbacujte svaki savet ili ponudu prijatelja koja vam se pruža, možda ćete pronaći nešto što vas zanima. LJUBAV: U ljubavi ste skeptični. Nemate poverenja u osobu sa kojom živite. ZDRAVLJE: Latentne migrene.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna