Dnevni horoskop za 3. jul 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Poslovne prilike vam nude materijalizaciju određenog projekta. Iskoriste to. LJUBAV: Partner se brine za vas. Šta se dešava, da li on još uvek postoji za vas. ZDRAVLJE: Trošenje novac utiče veoma pozitivno na vašu psihu.

BIK

POSAO: Držite posao u svojim rukama, idete puni samopouzdanja. Ideja imate na pretek samo ih rasporedite pravilno. LJUBAV: Cveće, muzika, kolačići na kraju dana naravno poljubci su prisutni. ZDRAVLJE: Teška ishrana vam ne prija. Ubacite laganiju varijantu.

BLIZANCI

POSAO: Razmećete se novcem i previše. Bolje bi bilo da napravite neki plan koji ćete sprovoditi korak po korak. LJUBAV: Veliko društvo je oko vas , komunikacija je dobra. Postoji šansa za upoznavanje. ZDRAVLJE: Vozači neka povedu računa ukliko imaju problem šaka.

RAK

POSAO: Mešanje drugih ljudi u vaš posao čini vas nervoznim i niste sigurni da radite sve kako treba. LJUBAV: Ukoliko postoje manje osilacije u odnosu sa partnerom nemojte brinuti to je samo prolazna faza. ZDRAVLJE: Usled nedostantka nesigurnosti javlja se manja anksioznost.

LAV

POSAO: Sa novim idejama idete napred. Iako uvek tražite podršku, Vi ste najbolji radnik i najbolji ideolog sam sebi. Uspešan dan. LJUBAV: Emotivno ste okrenuti ljubavi osobi koja je u vašem okruženju. To je Blizanac, Bik ili Rak. ZDRAVLJE: Obratite pažnju da se ne prehladite.

DEVICA

POSAO: Ukoliko treba da uložite ili potrošite novac budite štedljivi kao i uvek jer postoji mogućnost da preterate u trošenju novca. LJUBAV: Imajte poverenje u partnera. Više ste skloni pridikama nego što zaista to mislite. ZDRAVLJE: Manje hladnih napitaka.

VAGA

POSAO: Previše idealizujete neku poslovnu situaciju. Mislite da možete da postignete sve sami na brzinu. LJUBAV: Vaš partner je zauzet svojom karijerom a vas zapostavlja. Morate nešto preduzeti. ZDRAVLJE: Potrebno vam je kretanje.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete biti uvučeni u neku prepirku ili svađu sa osobama koje nisu stručnjaci u poslu koji rade ali ste primorani da imate saradnju sa njima jesu povezani sa inostranim klijentima. LJUBAV: Slobodne Škorpije imaju idealizaciju svakog partnera koga sretnu. ZDRAVLJE: Potrebna vam je relaksacija u obliku meditacije.

STRELAC

POSAO: U duhovnoj ste ekspanziji. Saradnja sa Lavom i Rakom je uspešna. Vaše zajedničke ideje prave velike projekte. LJUBAV: Vi ste zabavna osoba. Neće biti teško da nekog šarmirate. ZDRAVLJE: Koristite svoju kreativnu energiju.

JARAC

POSAO: Danas je dobar dan za sve pripadnike ovog sazvežđa koji žele da se bave poslovima turzima. LJUBAV: Partner nema mnogo strpljenja za vas. Morate da se okrenete i željama voljene osobe a ne samo svoje da ispunjavate. ZDRAVLJE: Problem sa zubima.

VODOLIJA

POSAO: Ako se bavite privatnim poslom onda je bolje da neko mlađi obavlja sve te delatnosti. LJUBAV: Raspoloženi ste za žurku u dvoje. Slažete se sa Vagom. ZDRAVLJE: Bavite se sportom.

RIBE

POSAO: Imate jaku energiju. Puni ste optimizma, postoji mogućnost saradnje sa velikom kompanijom. Dobra zarada. LJUBAV: Emotivno oduševljeni sa osobom iz sfere umetnosti. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković  . Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna