Broj 7 je, po numerologiji, izuzetno srećan, a dupla sedmica je pravi blagoslov neba i pokazuje da je osoba koja ugleda ovaj broj na pravom putu.

Ovaj anđeoski broj sudbinskinajavljuje lepe događaje, novac, nagrade za prethodno uložen trud, priznanje za dobre odluke i dalekosežne poteze. Sedmica je simbol čitavog meseca jula, a na njegov sedmi dan stiže i podsetnik da se posvetimo duhovnim vrednostima. Sedam dana u nedelji, sedam boja duge, sedam svetskih čuda, sedam čakri u ljudskom telu - sve su to numerološki pokazatelji univerzalne važnosti ovog broja.

Na dan 7.7. 2022. godine najavljuju se uspesi za one koji se kreativnošću bore protiv svoje konkurencije. Poseban dobitak ostvaruju osobe koje su povezane sa marketingom, a umetnicima stižu podrška i priznanja.

Istovremeno, moguće je i da će se povećati pritisak posla, pa proverite da li imate dovoljno mogućnosti da prihvatite neke nove projekte. Čitav mesec će biti ispunjen rivalitetom, a budite oprezni u kontaktima sa nadređenima na poslu.

Odlična zarada je moguća za one koji se bave nekretninama, a uspeh se predviđa i za studente koji imaju zaostale ispite. Najpovoljniji finansijski uticaj broj 7.7. ima za osobe čije ime počinje slovom O i Z, kažu numerolozi. 

Izvor: Lepa&Srećna