OVAN

POSAO: Dan za sve one koji se bave poslovima obrazovanja, Ovnovi koji nameravaju da putuju to obavezno da se organizuju do kraja meseca. LJUBAV: Usamljeni pronalaze svoju srodnu dušu rođenu u znaku Lava. Srećni ćete biti u toj vezi. ZDRAVLJE: Uživate u kućnoj atmosferi.

BIK

POSAO: Uvek imate dobar i izbalansiran dan kada se emocije, intelekt i volja udruže. To je taj Bik koji pravi dobre poslove gde god da se nađe. LJUBAV: Partnera uvek možete da ubedite da ste baš vi u pravu, iako niste, poverovaće. Imate zanimljivu harizmu. ZDRAVLJE: Problem sa nogama.

BLIZANCI

POSAO: Rešavate probleme koji vas prate malo po malo. Imate sve mogućnosti da idete u neku zapadnu državu gde počinjete nov posao. LJUBAV: Partnerstvo i njegova podrška vam znače mnogo. Blizanci u principu ne mogu sami da žive i svaka zajednica će im prijati. ZDRAVLJE: Jačajte imunitet prirodnim melemima.

RAK

POSAO: Ako se pokrenete na nešto novo svi će to videti, bićete zadovoljni svojim radom. Novčana nagrada vam stiže pred kraj dana. LJUBAV: Emotivno ste bolje, zadovoljni, imate sve izglede da se okrenete lepoj vezi sa Bikom. Podrška svih oko vas ukoliko se plašite otvaranja emocija. ZDRAVLJE: Potrebno je da se opustite.

LAV

POSAO: Imate sigurnost, stabilnost, osećaj moći u današnjem danu. Dobro je da se bavite nekretninama ili ćete imati dobrog klijenta za prodaju garderobe. LJUBAV: Partner je zadovoljan vašim ponašanjem, izlivima emocija, sigurna ljubav je uvek prisutna. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

DEVICA

POSAO: Razmišljate da ste neko ko treba da konkuriše na neko bolje radno mesto ili ste već predloženi za neku poziciju. Uspećete da dobijete ono što želite. LJUBAV: Neko novo poznanstvo ili ćete započeti zajednički život. Sve vam prija samo da niste sami. ZDRAVLJE: Bez većih promena.

VAGA

POSAO: Pristup koji nije praktičan neće dovesti do pozitivnog rešenja. Morate da radite bolje, spretnije. Nisu toliko bitni saradnici koliko ste vi bitni i vaše odluke. LJUBAV: Puštate emocije da same nađu svoj put. Birajte osobu koja zna šta hoće. Ponekad ne znate da izaberete. ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.

ŠKORPIJA

POSAO: Želite da pobegnete i prespavate sve obaveze, ali znate i sami da to nije moguće. Dan suočavanja sa velikim poslovnim partnerima. LJUBAV: Partner nestrpljivo čeka bilo kakav odgovor od vas. Hladni ste, ništa ne govorite koliko vam je stalo. ZDRAVLJE: Nesanica, vrtoglavica zbog vrućine.

STRELAC

POSAO: Ne možete da donesete pravi zaključak kada su saradnici rasejani i ne znaju šta hoće. Jer se sve svodi na za i protiv. U celoj situaciji možete da se pogubite i ostanete na početku. LJUBAV: Partneru prilazite prijateljski, malo površno. Pokušajte da pokažete strast, vatru, želju. Ako je vaša ljubav Škorpija moraćete pod hitno da se aktivirate. ZDRAVLJE: Odmorite se.

JARAC

POSAO: Samo slušate šta se dešava oko vas i lukavo se smešite. Pazite da ne izazovete svađu koja nije potrebna među kolegama. LJUBAV: Želite da se dopadnete svima, ali to i nije tako dobra ideja. Morate da se posvetite jednoj osobi koja želi da bude sa vama a to je Blizanac ili Bik. ZDRAVLJE: Začinjena hrana vas privlači, ali vas i uništava.

VODOLIJA

POSAO: Stanje redovno na radnom mestu, sve se odvija po planu a novi projekti sve govore. Uspeh sledi. LJUBAV: Osećajni ste, želite da se zaljubite. Budite oprezni, možete upasti u tešku vezu sa osobom koja je mnogo ljubomorna i posesivna. ZDRAVLJE: Manja vrtoglavica vas muči već danima.

RIBE

POSAO: Dodatno obrazovanje može doneti bolju zaradu. Svaki novi projekat traži veće znanje, a vi ste odlični u pamćenju. LJUBAV: Morate imati malo prostora za sebe. Za partnera je strašno, ali za vas je samo sticanje unutrašnjeg mira. ZDRAVLJE: Osetljivi bubrezi.

Tekst: Lepa&Srećna