Dnevni horoskop za 23. jun 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Svaki put ste kreativni i šarmantni. Možete biti u centru pažnje. Možda ćete dobar posao ugovoriti na nekom koktelu, partiju, skupu. LJUBAV: Ovnovi koji su sami imaju sreću da se upoznaju sa osobom koja je puna nekih novih i pomalo neobičnih ideja. Možete biti u velikom izazovu. ZDRAVLJE: Osetljiva jetra.

BIK

POSAO: Saradnja sa Lavom, Škorpijom ili Strelcem vas dovodi u probleme, imate ozbiljan problem sa njima i njihovom saradnjom. LJUBAV: Razmišljate o zajedničkom poslu sa partnerom, to vam nije dobra ideja. Morate biti spretniji ili smeliji sa njim. Postoji mogućnost prevare. ZDRAVLJE: Sklonost gojenju.

BLIZANCI

POSAO: Ne prenosite neraspoloženje iz doma u svet posla, to nikako ne radite u daljim terminima, jer gubite od svoje kreativnosti. Možete mnogo izgubiti. LJUBAV: Emotivno možete biti u stresu, neraspoloženje u braku raste. Srećom to je privremeno. Brzo se vraćate na staru priču. ZDRAVLJE: Izađite na čist vazduh.

RAK

POSAO: Počnite da sarađujete sa najbližima. Jedino oni mogu da vas pokrenu i da zajedno nešto stvorite. Dobar saradnik je Devica ili Bik. LJUBAV: Vi ste sigurni u vezu koji imate. Uvek ste zaštićeni, partner sve pruža da ostanete zadovoljni. Slobodan Rak i dalje traži svoju sreću. ZDRAVLJE: Uglavnom dobro .

LAV

POSAO: Ako imate susret sa Bikom, odlična vam je komunikacija na svim nivoima. Posebno dobar poslovni dan za onog Lava koji ima i podznak Bik. LJUBAV: Lav koji traži ljubav danas će imati sreću jedino sa Vodolijom, ona ga razume. Lav u braku mora da misli o porodičnim obavezama. Verovatno vam partner pomaže u svemu tome. ZDRAVLJE: Leđa i dalje prave problem.

DEVICA

POSAO: Nije moguće uvek biti u tolikom novcu bez posledica. Pazite kome potpisujete dokumenta, nije dobro da stavljate svakom svoj potpis. LJUBAV: Partner ne može bez vas i vaših saveta. Podrška je najvažnija u svakom momentu. Jako ste dobar tandem, zato i uspevate. ZDRAVLJE: Osećate se umorno od svega.

VAGA

POSAO: Vaše ideje su urodile plodom i radite sve sa puno elana. Aktivni ste i puni energije, zbog toga ste uspešni, zbog toga vas publika voli. LJUBAV: Raspoloženi ste za jednu ukusnu i dobru večeru sa voljenom osobom. Odličan dan za sve Vage, a za slobodne susret sa Vodolijom. ZDRAVLJE: Sve je na svom mestu.

ŠKORPIJA

POSAO: Razmišljate o saradnji sa Strelcem. Vaš posao ide nepredviđenim tokom, unutrašnji talenti dolaze na videlo i treblo bi da ih iskoristite za veću zaradu. LJUBAV: Pružate ruku razumevanja vašem partneru, potrebni ste mu. Pokušajte da se uskladite, pomirite, to je jedino lepo videti. ZDRAVLJE: Manji unos hrane se preporučuje, i dosta tečnosti.

STRELAC

POSAO: Pomoć stiže preko prijatelja. Niste raspoloženi za rad, odlažete posao što duže. Napravite malu pauzu, ali ne i previše, konkurencija stiže. LJUBAV: Nije vam niko potreban, jer ako ste muški Strelac onda imate dosta sporta na TV-u, pa će fudbal biti vaš najbolji drug, dok žene Strelčevi vole noćni život. Kod vas nema sedenja u kući. ZDRAVLJE: Previše cigareta i alkohola utiču na loš san.

JARAC

POSAO: Na poslu se preporučuje da sačuvate hladnokrvnost. Ovo posebno važi za dame. Ne ulazite u nepotrebne rasprave. Možete biti izazvani od strane Škorpije. LJUBAV: Emocije su danas poprilično uzburkane, niste sigurni šta osećate. Možda će vas Vodolija dotaći svojim neobičnošću. ZDRAVLJE: Visok krvni pritisak.

VODOLIJA

POSAO: Zadovoljni ste i ne želite ništa da menjate na svom radnom mestu, posebno zbog toga što ste autentični. LJUBAV: Vaša seksualnost je u porastu. Partner to oseća i prihvata je. Pokažite se da ste virtuoz bez koga neće moći da sanja. ZDRAVLJE: Preporučuje se detoksikacija organizma.

RIBE

POSAO: Neki čak i uživaju na poslu, pored svih velikih vrućina. Volite toplotu, to vas opušta, možete da razmišljate bolje, kreativnije. LJUBAV: Komunikacija sa partnerom je dobra, fleksibilno se ponašate, a partneru to sasvim odgovara. Slobodni moraju da se pokrenu više. Izađite sa osobom iz znaka Jarac, traži vas. ZDRAVLJE: Preporučuje se inhalacija.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković . Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna