Dnevni horoskop za 25. jun 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Morate da dokažete da ste najbolji poslovni mag u svom okruženju. Umno ste aktivni. Favorit ste koji pobeđuje svoju konkurenciju. LJUBAV: Više razmišljate o novcu, manje o partneru, koji vas non-stop proverava. Morate da dokazujete ljubav.
ZDRAVLJE: Sinusi, grlo osetljivo.

BIK

POSAO: Dobri ste u poslovima koji zahtevaju kraći put, saobraćaj, trgovinu koja zahteva kretanje po regionu. LJUBAV: Morate da napravite odluke oko važnih zajeničkih stavova i načina života koji vodite sa supružnikom. Mnogo ste se udaljili i mislite da ste samo vi u pravu. ZDRAVLJE: Osećate potrebu za promenom. Potreban vam je put.

BLIZANCI

POSAO: Želite po svaku cenu da ste slobodni. Sve svoje ideje sami morate da projektujete. Apsolutno uživate u tome. LJUBAV: Imaćete lep ljubavni dan jer je došlo do pomirenja posle dužeg vremena. Volite ponovni susret sa voljenom osobom. ZDRAVLJE: Problem sa disanjem.

RAK

POSAO: Razmišljate o novom poslu koji će biti povezan radom sa tečnostima. Parfemi, napici, voda i nafta mogu biti unosan biznis. Rakovi koji rade poslove organizacije mogu imati uspešan dan. Novac dobijate. LJUBAV: Dobar dan za one koji su slobodni, posebno poznanstvo sa novim osobama putem socijalnih mreža. ZDRAVLJE: Potrebno je menjati način ishrane.

LAV

POSAO: Napustila vas je potreba za dominacijom koja je bila prisutna u pojedinim trenucima. Pružate ruku prijateljstva. Svi vole saradnju sa vama. LJUBAV: Sve što partner predloži vi jednostavno prihvatate. Lepo slaganje čini vašu sreću velikom. ZDRAVLJE: Srce je zdravo.

DEVICA

POSAO: Ne odlažite probleme koji se često nagomilavaju. Danas je dan za upornost koju pokazujete i pokrećete najbolje iz sebe. LJUBAV: Dan je dobar za sve koji su slobodni, koji žele neku promenu, neku novu vezu ili avanturu. ZDRAVLJE: Visok nivo šećera u krvi.

VAGA

POSAO: Svaka Vaga ima dosta entuzijazma i pokretačke energije. Vi možete da prenesete na druge svoju pozitivu, a ostanete i dalje uspešni. LJUBAV: Ukoliko ste usamljeni i niste u vezi, onda se otvorite za jednu Devicu. Ako ste u braku  - onda manje sebičnosti. ZDRAVLJE: Držite se saveta lekara.

ŠKORPIJA

POSAO: Zaista težak period u poslu. Uporni ste, ne odlažete probleme, mozak vam brzo radi da reši nastalu situaciju. Sve sami završavate, na vreme. LJUBAV: Nema mesta za bilo kakav minus u vašem životu. Znate šta hoćete, koga birate za život u dvoje. ZDRAVLJE: Puni ste energije, vitalni.

STRELAC

POSAO: Rad u zajednici ponekad može biti zaista divan. Tako je danas kod vas. Svi su konstruktivni, doprinose novom projektu. LJUBAV: Suprotnosti se privlače, naišli ste na baš drugačiju osobu, koja će vam priuštiti mnoga zadovoljstva, sreću, zajednicu. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

JARAC

POSAO: Radna atmosfera je odlična. Entuzijazam koji danas imate prenosite na druge, konstruktivni ste i hrabri. LJUBAV: Suprotan pol za vas danas kaže da ste lepi, mili i dragi. U vazduhu se oseća ljubav koju morate da iskoristite. ZDRAVLJE: Glasne žice su osetljive.

VODOLIJA

POSAO: Svako ko plače nad svojim problemima, a ne rešava ih, od vas može da očekuje zatvorena vrata. Razmislite ko su vaši saradnici, posavetujte ih, ipak će vam trebati. LJUBAV: Večeras dobar provod, puno prijatelja, muzike. Za one koji vole da sede kod kuće neki romantični film bi mogao da probudi emociju za dvoje. ZDRAVLJE: Vitalni ste.

RIBE

POSAO: Pokažite svima da i vi možete da izađete iz šablona, ustaljenih formi rada, ponašanja. To je dobra ideja jer i druge podstičete na rad. LJUBAV: Emocije su pozitivne. Partner želi da provede ceo dan sa vama. Bliskost je najvažnija. ZDRAVLJE: Napetost u šakama.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković . Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna