Dnevni horoskop za 4. jun 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Razvijajte bolju komunikaciju sa nadređenima. Žele da vas odvuku od vaših ideja. Ali kod vas toga neće biti, sigurno. LJUBAV: Za Ovnove koji rade po ceo dan ljubav može biti opterećenje. Za one koji traže ljubav onda je ona upravo tu, na radnom mestu. ZDRAVLJE: Razdražljivost i nervoza.

BIK

POSAO: Imate dobru saradnju sa ženom u znaku Bika. Poslušajte njen savet. Ona poznaje poslove vezane za pravo, a vama upravo to treba. LJUBAV: Izlazite što više i družite se, posebno na popularna mesta. Momenat za novu ljubav upravo nastupa. ZDRAVLJE: Previše razmišljate o zdravlju.

BLIZANCI

POSAO: Rak vam nije dobra kombinacija za saradnju. Niste dovoljno brzi kako bi mogli da radite sa takvom osobom. Potrudite se da nađete nekog ko je operativniji, najbolji predlog je Ovan. LJUBAV: Krenite napred, ne razmišljajte o prošlosti. Osoba na koju mislite odavno je našla drugu luku. Birajte sebi novo. ZDRAVLJE: Umorni ste od posla.

RAK

POSAO: Imate odličan dan za novac. Subotu volite jer ste opušteni, a uvek postoji opcija da privatno radite i zaradite. LJUBAV: Pokažite više nežnosti voljenoj osobi. Otuđili ste se, a niste realno takvi kao osoba. ZDRAVLJE: Moguće su glavobolje.

LAV

POSAO: Psihički se mnogo trošite, na šta treba i na šta ne treba. Budite srećni da se okrenete nekim boljim i isplativijim poslovima. LJUBAV: Partner ne razume vaše napore da se stalno dokazujete koliko ste lepi, zavodljivi. Ljubav je stanje duše, ne ega. ZDRAVLJE: Visok pritisak.

DEVICA

POSAO: Imate sve izglede da danas uspete. Koristite svoju pozitivnu energiju na tačnost i preciznost u poslu. LJUBAV: Odlično slaganje sa Ribama daće ovom znaku stabilnost u ljubavi, a sreća vam je predodređena u zajednici. ZDRAVLJE: Konačno ste dobro, bez većih tegoba.

VAGA

POSAO: Nekima smeta vaša dominacija, pa će pokušati da vas poremete nekim ružnim rečima. Čuvajte se loših ljudi, saradnika. LJUBAV: Partner se buni. Preterani zahtevi, razmaženost zaista iritira svakoga, posebno osobu koja živi sa vama. ZDRAVLJE: Potreban vam je odlazak u banju.

ŠKORPIJA

POSAO: Treba da nastavite sa borbom jer ovo nije poslednja ponuda koju ste dobili i izgubili. Vi ste moćan znak, teško da ćete biti bez novca i posla. LJUBAV: Pravite zajedničke planove za budućnost i dobijate podršku partnera. Možda je danas dan da jedan drugom kažete – da. ZDRAVLJE: Preporučen je veći unos tečnosti.

STRELAC

POSAO: Lako odustajete. Kolege i nadređeni vas sa čudom posmatraju. Ne mogu da veruju da niste ambiciozni. To je verovatno zbog vikenda. Ipak želite da se opustite. LJUBAV: Koncentrišite se na svoju seksualnost. Biće vam potrebno da osvojite jednog Lava koji je izuzetno seksepilan. ZDRAVLJE: Zračite pozitivnom energijom.

JARAC

POSAO: Vaša kreativnost i emocija čuju se i vide daleko. Stabilan priliv novca tokom dana. Radićete dodatno tokom vikenda. LJUBAV: Okrenite se novim ljubavima. Drugi Jarac vam šalje signale simpatije, ne povlačite se. Brže, da ne izgubite i tu ljubav. ZDRAVLJE: Raspoloženi ste.

VODOLIJA

POSAO: Dobro razmišljate i na dobrom putu ste da radite željeni posao. Sarađujte sa osobama koji rade poslove finansija, nekretnine, prodaje. Imaćete uspeha. LJUBAV: Imate dobru energiju za ljubav. Zbog toga vas opsedaju Škorpija ili Lav. Privlačite ih snažno, harizmom koju retko ko ima. ZDRAVLJE: Odlično.

RIBE

POSAO: Jasno odlučite šta želite i krenite nešto da radite, dugova je već previše, a problemi se ređaju. Dovoljno ste sposobni da se pokrenete. LJUBAV: Za slobodne Ribe zatišje pred buru. Nećete znati šta vas je snašlo u susretu sa jednom Devicom. ZDRAVLJE: Osetljivost stomaka.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković . Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna