Dnevni horoskop za 5. jun 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Predstoji vam uspeh u davno započetom projektu. Veliki novac vam predstoji, dajte sve od sebe. LJUBAV: Pomoć stiže da se konačno odlučite šta dalje. Imate naklonost Strelca. Ovo je velika ljubav. ZDRAVLJE: Česti problem sa sinusima.

BIK

POSAO: Imate jasan cilj šta želite u poslu. Sledi vam veliki novčani dobitak uz pomoć jednog Škorpijona. LJUBAV: Od stalnih promena na emotivnom polju može da vam ponestane optimizma. Volite sigurnu vezu, brak, zajednicu. Kako god vi ćete nastojati da to ostvarite. ZDRAVLJE: Urinarne infekcije su nešto što je često problem za Bika.

BLIZANCI

POSAO: Loše iskustvo iz prošlosti vam daje mogućnost da naučite nešto novo, steknete iskustvo za budućnost. Spremite se za nove poslovne planove. LJUBAV: Dobro ste raspoloženi za ljubav. Blizanci iz prve dekade mogu imati više sreće u ljubavi. Druga i treća dekada još uvek očekuju da im se pojavi prava ljubav. ZDRAVLJE: Respiracija pluća je slaba.

RAK

POSAO: Izbegavajte svađu, posebno u velikom kolektivu. Morate da se obuzdate ako želite dalje da zadržite radon mesto.

LJUBAV: Partner čini sve da vas usreći, opusti ali mu ide teško. Niste zadovoljni previše vezom u kojoj ste trenutno. ZDRAVLJE: Treba vam relaksacija.

LAV

POSAO: Dosta ste opušteniji danas nego ovih dana. Želite bolje radno mesto. Želja vam je da postanete šef. LJUBAV: Ako ste u vezi sa Strelcem ili Rakom onda su moguće sitne prepirke. Ostalima sleduje miran dan, bez problema. ZDRAVLJE: Problem sa donjim delom kičme.

DEVICA

POSAO: Ako ne zaradite veći novac onda se opustite i krenite da razmišljate o novim projektima. LJUBAV: Razmišljate o nekim bivšim ljubavima, koje su bile loše. Nije dobro da ulazite u takva razmišljanja, jer se zatvarate i niste moćni, onoliko koliko zaista znate biti. ZDRAVLJE: Imate sve aspekte za dobro zdravlje.

VAGA

POSAO: Preciznost u radu, predanost, pedantnost. Zaista ste odlični kada radite. Možete sve što osmislite i poželite. LJUBAV: Analizirate svaku situaciju koja vam se desi. Možda preterujete ali partner će vam sigurno pokazati gde vam je mesto. ZDRAVLJE: Opustite se.

ŠKORPIJA

POSAO: Odredite saradnike koji su za vas, spremne na rad bez stajanja sa puno energije koja daje sve od sebe. Tu vidite uspeh. LJUBAV: Do zbližavanja sa jednim Rakom možete jedino doći putem dobre komunikacije, lepim i nežnim rečima, nikako agresivnim nastupom. ZDRAVLJE: Manja nervoza.

STRELAC

POSAO: Povoljne prilike i uspeh vam predstoje sa jednim Lavom. Nije teško da se vežete jedan za drugog ali znajte da ste dobar spoj lepote, šarma i pre svega životnog optimizma. LJUBAV: Srećni ste kada dan provodite van kuće sa porodicom ako ste u braku, sa prijateljima ako ste sami. ZDRAVLJE: Osetljivi ste na vrućinu.

JARAC

POSAO: Morate biti usmereni više na sebe i novim idejama. Krenite svojim putem, svi drugi su pogrešni. Gubite vreme a vreme je novac. LJUBAV: Obuzdajte sebe. Puni ste naboja pozitivne energije koja guši sve oko vas. Nekad budite Jarac, budite hladniji. Sviđa vam se Bik. ZDRAVLJE: Odmarajte se uz čitanje beletristike.

VODOLIJA

POSAO: Posebno će vam pomoći osoba iz znaka Raka ili Lava. Odličan ste spoj dve pozitivne energije koja zna šta hoće i koliko možete zajedno da radite. LJUBAV: Ako sa Blizancima imate ljubavnu vezu onda ste na putu da tu vezu pretvorite u brak. Potrudite se da to bude što pre. ZDRAVLJE: Osetljiv stomak.

RIBE

POSAO: Hvatate se u koštac sa teškim zadacima. Malo ste nesigurni da se pokrenete sami ali sudbinski moraćete sve sami da radite. LJUBAV: Prihvatite udvaranje jednog zaintersovanog Jarca. Vaša veza može biti puna energije koja će svaki put da se rasplamsa još više. ZDRAVLJE: Jačajte imunitet.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković  . Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna