Dnevni horoskop za 14. april 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Osećate potrebu za promenom na svim nivoima. Želite nove saradnike, nove ideje, svesni ste da vam treba pomoć. LJUBAV: Morate da napravite odluke oko važnih zajeničkih stavova i načina života koji vodite. Vi ste dominantni ali i pustite i drugu stranu. ZDRAVLJE: Kretanje je potrebno.

BIK

POSAO: Imate svoje favorite u poslu. Mnogi se ljute zbog toga ali vi ne brinete previše. Znate da procenite buduće talente zbog toga. LJUBAV: Mislite na posao, novac, partnera zanemarujete. Morate biti obazriviji, novac nije sve. ZDRAVLJE: Sinusi osetljivi.

BLIZANCI

POSAO: Sve svoje ideje sami morate da projektujete. Sposobni ste da radite zanimljive poslove. Vaša inteligencija sija i mnogi mogu da uče od vas. LJUBAV: Imaćete lep ljubavni dan. Partner vam je zaista dobra osoba. Zaslužili ste da budete srećni, posle svega što ste proživeli. ZDRAVLJE: Problem sa spavanjem.

RAK

POSAO: Dobar biznis sa osobom iz znaka Škorpije. Ona će vas naučiti da radite, budete postojani, vrednujete sebe a pre svega naplatite svoj rad. LJUBAV: Za mlade iz ovog sazvežđa ljubav cveta. Zabava, druženje, poznanstva. Oni u braku imaju miran dan. ZDRAVLJE: Način ishrane menjajte.

LAV

POSAO: Vi možete da prenesete na druge svoju pozitivu energiju, a opet ostanete i dalje uspešni. LJUBAV: Otvorite svoju dušu jednoj Vodoliji. To je osoba koja će vas razdrmati, probuditi nova interesovanja. ZDRAVLJE: Držite se saveta lekara.

DEVICA

POSAO: Važno je da neodlažete probleme koji se često nagomilaju. Potrebno je da napravite plan i strategiju rada, saradnju sa Strelcem ili Ovnom. LJUBAV: Sklonost avanturama. Možda izgledate hladno ali ste itekako željni ljubavi, pažnje, emocija. ZDRAVLJE: Visok nivo šećera u krvi.

VAGA

POSAO: Pružate ruku prijateljstva. Napustila vas je sitničavost koja je bila prisutna u pojedinim trenucima. LJUBAV: Dete se probudilo u vama. Previše ste nežni. Iskoristite sve svoje potencijale, imaćete uspeha. ZDRAVLJE: Srce vam je zdravo.

ŠKORPIJA

POSAO: Problemi nisu laki ali vi ih rešavate mnogo bolje i spretnije od drugih. LJUBAV: Usamljeni ste dosta, tražite podršku na sve strane. Ne bilo loše da se okrenete nekim prijateljima ili nekoj humanitarnoj organizaciji. ZDRAVLJE: Dobro ste. Imate jako telo.

STRELAC

POSAO: Svi vole vašu energiju. Imaćete susret sa osobom koja je jaka u svom poslu, koja traži sposobnog menadžera. LJUBAV: Mislite da biste mogli da se upustite u avanturu. Uvek ste spremi na zabavu, druženje sa posebnim osobama. ZDRAVLJE: Vitalnost je važna.

JARAC

POSAO: Imate elana. Danas pravite dobru energiju, posebno otvarate viziju, nove ideje. Saradnja sa popularnim ličnostima. LJUBAV: Imate nekog posebnog koga želite da osvojite, neko vas čeka, dugo, dugo… ZDRAVLJE: Glasne žice osetljive.

VODOLIJA

POSAO: Danas su svi konstruktivni, prija vam radna atmosfera. Volite brze, pametne ljude koji znaju šta hoće. LJUBAV: Suprotnost sa osobom iz sazvežđa Bik doživljavate sasvim prijatno. Pravo čudo. Volite misaonu borbu, nekako ste zanimljivi jedan drugome. ZDRAVLJE: Vitalni ste.

RIBE

POSAO: Pokazaćete svima da i vi možete da izađete iz šablona. Spremni ste na nove ideje, realno ih imate, samo budite hrabri. LJUBAV: Emocije su pozitivne. Partner želi da provede veče sa vama u lepoj intimi. Važno je da to priuštite, bićete zadovoljni. ZDRAVLJE: Niste bolesni. Dobro ste.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna