OVAN

POSAO: Ovnovi prve dekade osećaju napetost. Izbegavajte konflikt sa kolegama. Osećate da će biti burno. LJUBAV: Moguće je da saznate nešto o osobi koja vam se sviđa, što vam se neće dopasti. Spremni ste na promenu. ZDRAVLJE: Možete dobiti virus.

BIK

POSAO: Mnogi vam zavide na postignutom uspehu. Sposobni ste za razne delatnosti. Najbolji ste u poslu da prepoznate nove talente. LJUBAV: Danas osećate lepotu, ljubav. Možete da se pohvalite da uživate simpatije suprotnog pola. Uživajte u današnjem danu. ZDRAVLJE: Stabilno zdravlje imate.

BLIZANCI

POSAO: Nemate problem da stignete sve što morate danas da završite. Spretni ste, volite brzinu, volite različitost u poslu, zato sve stižete. LJUBAV: Mogući gosti koji nisu poželjni. Često vam se najavljuju, ali vi znate da ih "eskivirate". ZDRAVLJE: Bolovi u nogama ili rukama.

RAK

POSAO: Budite hrabri i isterajte svoj stav do kraja. Danas dolazi do situacije da se suprostavite mnogima iz okruženja. LJUBAV: Ponekad izgubite samopouzdanje koje ruši sve pa čak i želju da vam bude bolje. Razvedrite se, jer posle kiše uvek grane sunce. ZDRAVLJE: Imate problem sa crevima.

LAV

POSAO: Spustite svoj ego. Potrebni ste mnogima u poslu, svako traži pomoć. Ne morate uvek da stavite do znanja da ste gazda. LJUBAV: U vezi je nastupila monotonija. Morate da se potrudite da osvežite vezu, brak. Slobodni Lav neka se strpi za bolje dane. ZDRAVLJE: Odlično se osećate.

DEVICA

POSAO: Budite ponosni na sebe. Vi ste vredan radnik, zar ima boljeg od vas. Potrudite se da opravdate postignuto u budućnosti. LJUBAV: Neko je odavno bacio oko na vas. Dopali ste jednoj buntovnoj osobi koja hoće da menja pravila, vaša pravila. Liči da je neka Vodolija. ZDRAVLJE: Dosta dobro.

VAGA

POSAO: Postoji mogućnost za konflikt među saradnicima. Nemojte uvek da se mešate i da pokušavate da pomirite zaraćene strane. Imate preča posla. LJUBAV: Za one koji su u tajnoj vezi zahlađenje odnosa. Slobodni će biti uzdrmani jednim Bikom koji ih duži period priželjkuje. ZDRAVLJE: Problemi sa zubima.

ŠKORPIJA

POSAO: Ozbiljno ste shvatili svoje zadatke, šefovi su zadovoljni vašim naporima. Volite da se dokazujete, volite pohvale. LJUBAV: Na ljubavnom planu, stvari se komplikuju. Intirigira vas osoba u znaku Ovna. Pitate se da li ste dobri jedno za drugo. ZDRAVLJE: Opustite se malo.

STRELAC

POSAO: Mnogo pohvala a malo obaveza. Sve vam je lakše od danas. Verovatno ćete uskoro na put. LJUBAV: I dalje se vodite idejom što više to bolje. Avanturistički duh vam je naglašen. Pazite da se ne sapletete i zaljubite. ZDRAVLJE: Nema problema.

JARAC

POSAO: U nekim trenucima vam se čini da stvari propadaju. Onda naglo dolazi do poboljšanja. Situacija na poslu je promenljiva. LJUBAV: Već duže vreme zavladala je monotonija u vašem donosu. Ovaj put čekate da partner poradi na vezi. ZDRAVLJE: Vrtoglavica vas muči.

VODOLIJA

POSAO: Lav već duže vreme pokušava da nametne svoj način rada. Vi kao da volite problem jer to je izazov za vas. LJUBAV: Pozovite na sastanak osobu u znaku Rak koji vam privlači pažnju. Rak je nežan, kapriciozan, zagonetan a vama je to zanimljivo. ZDRAVLJE: Nervoza je neprestalno prisutna.

RIBE

POSAO: Planirate da tražite povišicu, radite za malo novca. Verovatno ćete prihvatiti novu ponudu prijatelja koji vam nudi drugi posao. LJUBAV: Sedite na dve stolice. Ne znate da se odlučite na koju stranu da idete. Vodite računa da vam ne bude naporno. ZDRAVLJE: Pazite da nije prehlada ozbiljnija, proverite.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna