Dnevni horoskop za 30. mart 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Kad bolje razmislite, sve se vrti oko para. Preterujete, ali ćete se zaista naći u situaciji koja zahteva više novca. LJUBAV: Partner razume vaše stavove ali… ali i preterivanje u zahtevima. ZDRAVLJE: Dosta dobro.

BIK

POSAO: Budite fini, znate da budete loše volje. Saradnici vas se plaše. LJUBAV: Čitajte ezoterijske teme, pronaćićete neki vredan savet da ublažite svoju energiju ljubomore. To će pomoći kako vama tako i osobi pored vas. ZDRAVLJE: Iz sata u sat varira raspoloženje.

BLIZANCI

POSAO: Dobar posao sa zemljama zapada. Bilo bi dobro da nekog kontaktirate mejlom. LJUBAV: Nemate sreću da budete u isto vreme i zaljubljeni i dobar posao da imate. To je tako. Strpite se, doćiće neki bolji dan. ZDRAVLJE: Smanjite dozu cigareta, jer su pluća slaba tačka organizma.

RAK

POSAO: Ne brinite tuđu brigu. Preterujete. Gubite od svoje snage i moći. Kada ćete to da shvatite i vidite. LJUBAV: Pokušavate da se dokažete kroz rad voljenoj osobi. Nije to toliko interesantno ali može da bude od koristi. ZDRAVLJE: Problem sa lučenjem insulina, pad šećera u krvi.

LAV

POSAO: Ne bi trebalo da vam ponestane samopouzdanje. Morate da budete sigurni u ono što želite. Kako imate puno kombinacija, tako je veća šansa da se u tome izgubite. LJUBAV: Poklonite pažnju jednom Raku koji vas čeka dugo. Isplatiće vam se. ZDRAVLJE: Bubrezi, nadutost nogu.

DEVICA

POSAO: Dobro se osećate u drštvu sa vatrenim znakovima, posebno jednim Ovnom koji pokušava da vam dokaže da je najbolji saradnik. LJUBAV: Sa prijateljima provodite slobodne trenutke. Oni vam pomažu da zaboravite probleme neuspešnih ljubavnih veza. ZDRAVLJE: Slaba tačka organizma je digestivni trakt.

VAGA

POSAO: Razmišljate o promeni zanimanja. Umetnički ste orijentisani. To je pravi put za vas. Pokrenite se. LJUBAV: Shvatate da ovako više ne može, ali ne znate šta biste. Mislite da imate vremena, da nije povoljan trenutak da sada raskidate. ZDRAVLJE: Pomalo nervoza, ništa opasno.

ŠKORPIJA

POSAO: Pošto se radi o jako primamljivom i lepom putu, dobro se osećate. Mada vas zanima dobra zarada. LJUBAV: Mislite da možete u vezu sa Lavom. Nekako vas taj znak najviše privlači. Jedino sa njim postižete nivo strasti koje želite. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC

POSAO: Radite one stvari koje vas motivišu. Sve ostalo ostavljate za drugi put. Pošto je novac na prvom mestu, ukoliko budete bili dobro plaćeni, bavićete se čak i stvarima koje ne volite. LJUBAV: Izbegavajte svađe kad nešto krene pogrešnim putem. Uskoro ulazite u bolji period. ZDRAVLJE: Bez većih problema.

JARAC

POSAO: Dobro se osećate, posebno kada razmišljate o poslu i novitetima koji su pred vama. Imate saradnike koju su veoma operativan tim, a vama, takvi ljudi odgovaraju. LJUBAV: Emotivno ste blizu jedne zanimljive veze sa mlađim partnerom. Oni u braku moraju da paze na neverstvo partnera. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA

POSAO: Tražite nove saradnike, nove poslove koji mogu da se realizuju u realan život. Niko nema ono što Vi imate a to je osećaj za dobar posao. LJUBAV: Osećaj usamljenosti. Ne mora da bude tako ali vi ponekad volite da budete žrtva. ZDRAVLJE: Čuvajte zdravlje. Niste pažljivi prema sebi.

RIBE

POSAO: Sve aktivnosti baziraju se na poštenju i iskrenosti. Ukoliko primetite da se okolina ne ponaša po tom principu, rastužite se. LJUBAV: Emotivno ste osoba koja voli ljubav i možete se nadati iskrenoj emociji osobi iz vodenog sazvežđa Rak ili Škorpija. ZDRAVLJE: Ne trošite se bespotrebno - psihološki.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

 Izvor: Lepa&Srećna

26.3.2022.

OVAN

POSAO: Morate biti strpljivi, disciplinovani i tolerantni. Pa ne može svaki dan biti vaš. Ima i drugih koji su bitni.

LJUBAV: Posvetite se kući, porodici. Nedelja je idealan dan za tako nešto.

ZDRAVLJE: Razmišljate o poseti lekara tokom.

BIK

POSAO: Čest osećaj lenjosti i apatije može da vam pokvari poslovni plan. Morate da budete van takvih osećanja, nikako do novca na taj način.

LJUBAV: Najbolje znate, šta i kako da dođete do osobe koja vas zanima. Vi ste vešt ljubavnik, vešt šarmer.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

BLIZANCI

POSAO: Savetuje se što više pozitivnih poteza, jer puno toga izmiče kontroli. Morate da se bolje organizujete. Koristite inteligenciju.

LJUBAV: Razmišljate o stvaranju udruženja, slavljima i druženjima sa većim brojem ljudi. Dan vam je ko izmišljen za to.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RAK

POSAO: Jurite sto na sat, u želji da uradite što više zaostalih stvari. Postoje periodi kada vam ništa ne polazi za rukom ali sada je bolje.

LJUBAV: Emotivno ste vezani za jednog Jarca i to mora da se ostvari kao ozbiljna veza.

ZDRAVLJE:  Potiskivanje emocija.

LAV

POSAO: Fizički se iznurujete, jer radite više nego što ste u stanju, umesto da sve ostavite po strani i sačekate povoljniji momenat.

LJUBAV: Partner ima razumevanje za vaše ponašanje. Sve trpi, samo da vama udovolji.

ZDRAVLJE: Stopala, noge osetljive.

DEVICA

POSAO: Planete vam šalju isključivo pozitivne uticaje. Ukoliko ne uspete da ih prepoznate, radi se o ličnoj nesposobnosti. Morate se potruditi da biste ih prepoznali.

LJUBAV: Zašto lutati kad je sve tako jednostavno, bar danas. Prednost dajete druženju sa istomišljenicima.

ZDRAVLJE: Preterana gojaznost.

VAGA

POSAO: Na misteriozan način savladavate problem finansijske prirode. Kad bolje razmislite, videćete da ste uzalud bili neurotični.

LJUBAV: Za divno raspoloženje morate da zahvalite unutrašnjoj harmoniji i saznanju da vas neko od ukućana podržava u akcijama.

ZDRAVLJE: Dosta se dobro osećate.

ŠKORPIJA

POSAO:  Izbegavajte ekscesne situacije, jer lako može doći do prekida ionako klimave poslovne veze.

LJUBAV: Budite diplomata, popuštajte kad god to okolnosti nalažu. Samo tako ćete spasti bračno-partnerske odnose.

ZDRAVLJE: Manje alkohola, noćnog života.

STRELAC

POSAO: Poslovni partner vas izluđuje, jer je vaša prava suprotnost. Što on više ulaže napor, to ste više svesni da čini pogrešne stvari.

LJUBAV: Mnogi Strelci nisu imali sreće da upoznaju srodnu dušu. Sutra se situacija menja u vašu korist.

ZDRAVLJE: Dobar imunitet.

JARAC

POSAO: Postali ste svesni problema u kontaktima sa okolinom, timskom radu i svemu što se odnosi na saradnike.

LJUBAV: Odličan dan za sve koji žele da se okrenu nekim novim poznanstvima. Na primer Devica dobar izbor.

ZDRAVLJE: Odlično, nikad bolje.

VODOLIJA

POSAO: Prošlo je vreme lake i brze zarade. Možete da računate na to da ćete morati da se jako potrudite kako biste došli do cilja.

LJUBAV: Raskinuli ste jednu vezu. Nije vam lako ali ste u mogućnosti da popravite raspoloženje uz prijatelje.

ZDRAVLJE: Preosetljivost na promenu temperature u vazduhu.

RIBE

POSAO: Pokrenite se, jasno odlučite šta želite i krenite napokon nešto da radite. Ne mučite više sebe.

LJUBAV: Imate partnera pored sebe koji je nešto poput vas, usporen, nespretan. Zajedno ste jači, da pobedite i krenete u akciju.

ZDRAVLJE: Nesvestica, posledica nesanice.