Dnevni horoskop za 29. mart 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Novac vam je u glavi pre svega. Smirite takav prejak stav. Ambicija vas proganja. LJUBAV: Čim nešto mnogo želite, do toga teško dolazite. To se odnosi na ljubav i nastojanja da partner padne pod vašu dominaciju. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

BIK

POSAO: Veliki potencijal za sve one koji se bave poslovima umetnosti. Dobra zarada na lepom, estetici, umetnosti. LJUBAV: Pošto se sa svojim postupcima nikako ne možete uskladi sa vašom burnom naravi - ili promenite partnera ili narav. Trenutno ste na pogrešnom putu. ZDRAVLJE: Preterana nervoza.

BLIZANCI

POSAO: Mislite da biste mogli na put. Odlično vreme za poslovno kretanje u popodnevnim satima. LJUBAV: Preosetljivi ste. Ukoliko ste žena onda se kloniti muške Škorpije, ako ste muški Blizanac onda stvarajte vezu sa Vagom. ZDRAVLJE: Promenite navike.

RAK

POSAO: Imate osećaj straha. Neko vas na radnom mestu ,,ugnjetava,,. Morate da menjate ili posao ili okruženje. LJUBAV: Slobodni Rakovi imaju zanimljiv susret sa Škorpijom ili Ovnom. Oni koji su u braku moraće da menjaju ceo svoj život jer nisu u dobrom odnosu sa pertnerom. ZDRAVLJE: Poboljšajte zdravlje vitaminima.

LAV

POSAO: Da li ste danas upali u krizu? Sve je moguće. Mnogo nada, želja, obećanja može da pokvari vaš idealni plan. LJUBAV: Veče vam je pokazano kao veoma burno. Mnogo ljudi oko vas. Nekoga ćete upoznati. Jedna Škorpija bi dala sve za susret sa Lavom. ZDRAVLJE: Virusi vladaju.

DEVICA

POSAO: Kontaktirate sa inostranstvom i to uspešno. Ukoliko vam se planovi u vezi sa tim i ne ostvare, bar ste pokušali. LJUBAV: Pošto ste stvaralački nadareni, ne dozvolite sebi taj luksuz da budete pasivni, već krenite u akciju. Pokažite svoje talente voljenoj osobi. ZDRAVLJE: Dobar energetski status.

VAGA

POSAO: Ako ste nalazite u atmosferi koja vas čini popustljivim onda ste na pravom putu da pogrešite. LJUBAV: Idalan dan za ljubav, zapravo strast. Šta ćete da učinite, ne znate ni sami. Da li da uđete u avanturu ili da ostanete mirni u vezi u kojoj ste? ZDRAVLJE: Zdrava hrana neophodna.

ŠKORPIJA

POSAO: Niste u stanju da primetite svoj deo odgovornosti u međuljudskim odnosima. Treba ih negovati kao omiljeni cvet. LJUBAV: Preterujete u svom sentimentu. Promenite pomalo ponašanje prema voljenoj osobi. ZDRAVLJE: Ne razmišljate danas o tome.

STRELAC

POSAO: Pravi ste preduzetnik. Odličan početak dana. Očekujte mnogo pozitivnog danas. LJUBAV: Razmišljate na ispravan način, uspešno se boreći sa trenutnom situacijom. Blokirane emocije vas opterećuju, ali ste svesni toga da sve treba da krene na bolje. ZDRAVLJE: Jačajte psihu..

JARAC

POSAO: Sa Strelcima imate idealnu saradnju, jer ste slični. Ako ne poznajete nijednu osobu u tom znaku, krajnje je vreme da je upoznate. LJUBAV: Šanse su pred vama. Na vama je da li ćete ih prepoznati. ZDRAVLJE: Jaki ste. Teško da vas nešto pomeri.

VODOLIJA

POSAO: Potiskujete svoje talente. Krenite da se otvarate, biće vam finasijski bolje. Pomoć osobe koja je rođena u znaku Bika. LJUBAV: Vi ste ponekad sloni da se bavite ezoterijom ne bi li nekog privukli. Danas je taj dan. Verujte u svoje unutrašnje potencijale. ZDRAVLJE: Vlaga, hladnoća, sve vam smeta.

RIBE

POSAO: Reči i dela nisu isto. Pređite na dela. Odlučili ste se za na konkretnu akciju i veliko spremanje vlastitog života. LJUBAV: Nastavite tim tempom i uspećete u ljubavi. Neko vas čeka, ko je veran i okrenut emociji i porodici baš kao i vi. ZDRAVLJE: Osećaj bola u predelu želuca.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

 Izvor: Lepa&Srećna

26.3.2022.

OVAN

POSAO: Morate biti strpljivi, disciplinovani i tolerantni. Pa ne može svaki dan biti vaš. Ima i drugih koji su bitni.

LJUBAV: Posvetite se kući, porodici. Nedelja je idealan dan za tako nešto.

ZDRAVLJE: Razmišljate o poseti lekara tokom.

BIK

POSAO: Čest osećaj lenjosti i apatije može da vam pokvari poslovni plan. Morate da budete van takvih osećanja, nikako do novca na taj način.

LJUBAV: Najbolje znate, šta i kako da dođete do osobe koja vas zanima. Vi ste vešt ljubavnik, vešt šarmer.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

BLIZANCI

POSAO: Savetuje se što više pozitivnih poteza, jer puno toga izmiče kontroli. Morate da se bolje organizujete. Koristite inteligenciju.

LJUBAV: Razmišljate o stvaranju udruženja, slavljima i druženjima sa većim brojem ljudi. Dan vam je ko izmišljen za to.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RAK

POSAO: Jurite sto na sat, u želji da uradite što više zaostalih stvari. Postoje periodi kada vam ništa ne polazi za rukom ali sada je bolje.

LJUBAV: Emotivno ste vezani za jednog Jarca i to mora da se ostvari kao ozbiljna veza.

ZDRAVLJE:  Potiskivanje emocija.

LAV

POSAO: Fizički se iznurujete, jer radite više nego što ste u stanju, umesto da sve ostavite po strani i sačekate povoljniji momenat.

LJUBAV: Partner ima razumevanje za vaše ponašanje. Sve trpi, samo da vama udovolji.

ZDRAVLJE: Stopala, noge osetljive.

DEVICA

POSAO: Planete vam šalju isključivo pozitivne uticaje. Ukoliko ne uspete da ih prepoznate, radi se o ličnoj nesposobnosti. Morate se potruditi da biste ih prepoznali.

LJUBAV: Zašto lutati kad je sve tako jednostavno, bar danas. Prednost dajete druženju sa istomišljenicima.

ZDRAVLJE: Preterana gojaznost.

VAGA

POSAO: Na misteriozan način savladavate problem finansijske prirode. Kad bolje razmislite, videćete da ste uzalud bili neurotični.

LJUBAV: Za divno raspoloženje morate da zahvalite unutrašnjoj harmoniji i saznanju da vas neko od ukućana podržava u akcijama.

ZDRAVLJE: Dosta se dobro osećate.

ŠKORPIJA

POSAO:  Izbegavajte ekscesne situacije, jer lako može doći do prekida ionako klimave poslovne veze.

LJUBAV: Budite diplomata, popuštajte kad god to okolnosti nalažu. Samo tako ćete spasti bračno-partnerske odnose.

ZDRAVLJE: Manje alkohola, noćnog života.

STRELAC

POSAO: Poslovni partner vas izluđuje, jer je vaša prava suprotnost. Što on više ulaže napor, to ste više svesni da čini pogrešne stvari.

LJUBAV: Mnogi Strelci nisu imali sreće da upoznaju srodnu dušu. Sutra se situacija menja u vašu korist.

ZDRAVLJE: Dobar imunitet.

JARAC

POSAO: Postali ste svesni problema u kontaktima sa okolinom, timskom radu i svemu što se odnosi na saradnike.

LJUBAV: Odličan dan za sve koji žele da se okrenu nekim novim poznanstvima. Na primer Devica dobar izbor.

ZDRAVLJE: Odlično, nikad bolje.

VODOLIJA

POSAO: Prošlo je vreme lake i brze zarade. Možete da računate na to da ćete morati da se jako potrudite kako biste došli do cilja.

LJUBAV: Raskinuli ste jednu vezu. Nije vam lako ali ste u mogućnosti da popravite raspoloženje uz prijatelje.

ZDRAVLJE: Preosetljivost na promenu temperature u vazduhu.

RIBE

POSAO: Pokrenite se, jasno odlučite šta želite i krenite napokon nešto da radite. Ne mučite više sebe.

LJUBAV: Imate partnera pored sebe koji je nešto poput vas, usporen, nespretan. Zajedno ste jači, da pobedite i krenete u akciju.

ZDRAVLJE: Nesvestica, posledica nesanice.