Dnevni horoskop za 20. februar 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Pravo vreme za akciju i promene. Oporavljate se od prethodnih dešavanja i brzo menjate stvari. Danas sve zavisi od vas. LJUBAV: Želite partnera pored sebe konstantno, predložićete zajednički život. ZDRAVLJE: Čuvajte se udaraca u glavu i povreda, generalno.

BIK

POSAO: Preko prijatelja i poznanika koji su na visokim pozicijama dobijate podstrek za vaš biznis. Dobar dan za to da rezultati vašeg rada budu očigledni. LJUBAV: Opijeni zanosom, ne primećujete partnerove mane. Preterujete u toj sanjalačkoj energiji. ZDRAVLJE: Osetljiva psiha.

BLIZANCI

POSAO: Mogućnost za napredovanje ili promenu posla dolazi! Bićete srećni zbog toga. LJUBAV: Upoznaćete simpatiju sa prijateljima ili ćete se prvi put pojaviti zajedno na nekom javnom mestu. ZDRAVLJE: Veoma ste osetljivi. Pad imuniteta, opasnost od raznih zaraza.

RAK

POSAO: Pomoć vam dolazi iz daleka. Povoljan dan za saradnju sa inostranstvom ili ljudima koji nemaju iste običaje kao i vi. LJUBAV: Shvatili ste koje su vam slabe tačke, pa ćete se danas povući u sebe.Tipično za znak Rak. ZDRAVLJE: Promene krvnog pritiska, pazite šta jedete. Nervoza.

LAV

POSAO: Neko drugi je preuzeo zasluge za posao koji ste vi obavili ili ste dobili manje novca nego što ste očekivali. Nezadovoljstvo. LJUBAV: Stekli ste pogrešan utisak o voljenoj osobi. Nemate strpljenja da rešavate problem, već ste odlučili da budete uvređeni. ZDRAVLJE: Podložni ste mnogim problemima. Ne zanemarujte simptome - posetite lekara.

DEVICA

POSAO: Više ni sami niste sigurni na koji način ste uspeli da rešite sve na vreme. Umorni ste ali i zadovoljni jer ste završili posao kako treba. LJUBAV: Prilazi vam Ovan ali niste sigurni da je on vaš idealni partner. ZDRAVLJE: Osećaj umora. Opustite se, pogledajte neku komediju, pa na spavanje!

VAGA

POSAO: U zadnji čas ste se setili neke važne obaveze. Ipak obavljate sve na vreme. Pazite da ne kasnite, poznati ste po tome. LJUBAV: U potrazi za partnerom koji preuzima inicijativu, nailazite na nekog ko je veoma navalentan. Ništa neobično. ZDRAVLJE: Glavobolja i problemi sa vidom.

ŠKORPIJA

POSAO: Regenerisali ste se. Imate dovoljno snage da završite sve obaveze ali i da vratite po koju provokaciju onima kojima ste ostali dužni. LJUBAV: Povoljan dan za ljubav, bez većih trzavica. Uvek se opredeljujete za mir. ZDRAVLJE: Povećan apetit, ali i potreba za kretanjem.

STRELAC

POSAO: Doneli ste neku važnu odluku. LJUBAV: Intezivne strasti i privlačnost, uradićete sve samo da osvojite srce osobe u koju ste zadivljeno gledali i pokušavali da imate! ZDRAVLJE: Danas se osećate dobro.

JARAC

POSAO: Nameću vam se nove obaveze. Za sada vam deluje da će se to isplatiti, pa prihvatate odgovornost. Dobar dan za one koji se bave privatnim poslom. LJUBAV: U bračnoj zajednici svađe. Ako ste slobodni, pokrenuće vas neko sasvim neobičan. ZDRAVLJE: Upalna stanja, bolovi u kostima i mišićima.

VODOLIJA

POSAO: Prekid nekog dogovora. Problemi u komunikaciji. Ispaštate zbog neke greške. Pazite dalje, tokom narednih dana koja slede. LJUBAV: Danas ćete dokazati svoju ljubav jednoj divnoj osobi sa kojom živite već duži period. Prava sreća za vas. ZDRAVLJE: Imate višak energije, ne budite pasivni.

RIBE

POSAO: Promene na polju finansija. Možda ćete uložiti novac u neki novi poduhvat. Dugo pričate o tome. Razmislite ali ne odustajete! LJUBAV: Malo ste uznemireni. Ako budete iskreni prema partneru rešićete sve probleme mnogo lakše nego što mislite. ZDRAVLJE: Povećan apetit.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna