OVAN

POSAO: Bićete veoma aktivni i uradićete mnogo toga korisnog već u prvoj polovini dana. Kao i uvek, ambicija na prvom mestu. LJUBAV: Svoje slobodno vreme ćete maksimalno posvetiti osobi koja vas zanima. Danas je dan za osvajačke pohode! ZDRAVLJE: Veoma dobro se osećate.

BIK

POSAO: Neplanirano se pojavljuju obaveze. Sve završavate veoma brzo. Povoljan dan za daleka putovanja. LJUBAV: Tajna priča se zahuktava. Ne marite previše ni ako ste otišli predaleko. ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da višak energije usmerite na neku umerenu fizičku aktivnost.

BLIZANCI

POSAO: Povoljan dan za vas. Nećete imati previše obaveza, što nije baš dobra preporuka. Blizanac mora da ima uvek neku akciju. LJUBAV: Veoma prijatni trenuci u krugu prijatelja, dobijate svu pažnju koja vam je potrebna - sa svih strana. ZDRAVLJE: Danas se osećate odlično.

RAK

POSAO: Nervozni i strahujete od nekog gubitka. Potrudite se da ne pokažete paniku već inicijativu. Od vas se mnogo očekuje. LJUBAV: Na ivici ste i svaka pogrešna reč može da vas navede da ozbiljno razmislite o raskidu ljubavne veze. ZDRAVLJE: Bolovi u glavi, osetljivi ste veoma.

LAV

POSAO: Dobar dan samo za one koji sarađuju sa strancima. Jedino to smatrate dobrim poslom, zaradom. U suprotnom, bežite od posla. LJUBAV: Neko vas je zaintrigirao i sada se premišljate… Da li će ga vaše okruženje prihvatiti… ZDRAVLJE: Držite se dalje od potencijalnih izvora zaraze.

DEVICA

POSAO: Moguće je da će neko da vam da pozajmicu ako ste je zatražili ili će vam biti vraćen neki novac na koji ste uspeli da zaboravite. LJUBAV: Veoma povoljni aspekti za one koji imaju partnere. Slobodni se mogu upustiti u neku (skandaloznu) aferu. ZDRAVLJE: Danas nema većih problema.

VAGA

POSAO: Povoljan dan za one koji planiraju da sklope nove dogovore ili partnerstva. Otvoreno ćete pokazati svoje mišljenje saradnicima. LJUBAV: Nagli prekid neke veze ili nagla odluka da sa nekim uđete u neizvesnu avanturu. Razmislite. ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom, bledilo.

ŠKORPIJA

POSAO: Razmišljate o tome da promenite posao. Niste još shvatili gde biste išli, ali ovako više nećete izdržati. Preopterećeni ste obavezama iako se ne žalite na to. LJUBAV: Sve je u nekim prihvatljivim okvirima, malo vam je dosadno. Želite uzbuđenje? ZDRAVLJE: Preporučuje se što veća fizička aktivnost!

STRELAC

POSAO: Dobar dan za vas… Ko god da je radio protiv vaših intresa, nije mu uspelo. Lako dolazite do poboljšanja finansija danas. LJUBAV: Kao i uvek, široke ruke, obradovaćete voljenu osobu! Srećna je osoba koja živi sa vama ili započinje vezu. ZDRAVLJE: Danas možete da rešite neki problem koji vas je mučio.

JARAC

POSAO: Previše obaveza. Moguće je da ćete morati da otkažete planove koje ste imali za vikend. LJUBAV: Imate podršku u okviru kuće. Šteta što ćete veći deo dana provesti na poslu. Malo ste uznemireni i pokazujete to partneru. ZDRAVLJE: Isplanirajte lekarski pregled u danima koji dolaze.

VODOLIJA

POSAO: Kroz komunikaciju ćete postići mnogo. U nekoj neobaveznoj priči nailazite na novu poslovnu priliku. LJUBAV: Osećate se kao da ste ponovo u školi… Leptirići u stomaku zaigraju kada vas pogleda osoba koja vam se dopada duži period. Pokrenite se, niste u školi… ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RIBE

POSAO: Očekujete poboljšanje na polju finansija. Situacija može biti odlična ako se budete dobro organizovali. Ne rizikujte previše, nego igrajte na sigurno. LJUBAV: Povukli ste se u sebe. Partner ne ume da čita misli. Moguće je da će vas pogrešno protumačiti. ZDRAVLJE: Vodite računa o višku kilogramima.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna