Dnevni horoskop za 9. februar 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Želite da obnovite staru poslovnu saradnju. Nemojte da čekate nego preduzmite nešto po tom pitanju jer i druga strana može biti zainteresovana. LJUBAV: Možda nećete imati dovoljno vremena za partnera. Ako ste slobodni, želećete da sa Vagom ili Vodolijom pokrenete neku konkretniju priču. ZDRAVLJE: Manji problemi sa cirkulacijom.

BIK

POSAO: Imaćete pune ruke posla danas. Pred vama će biti čitav nedeljni plan po kom ćete morati da postupate. Odgovorno uzmite stvari u svoje ruke. Poslodavci će biti zadovoljni vama. LJUBAV: Imate osećaj da vam je veza zapala u kolotečinu. Menjajte stvari! Želite da vas partner iznenadi, ali on možda razmišlja o sasvim drugačijim stvarima... ZDRAVLJE: Nemojte se prejedati.

BLIZANCI

POSAO: Na poslovnom planu danas ćete imati više sreće nego što očekujete. Neke stvari će se okrenuti u vašu korist. Nemojte da širite neproverene informacije. LJUBAV: Zaljubljeni ste i to ćete otvoreno pokazati danas! Uživaćete sa voljenom osobom, koja može biti mlađa od vas. ZDRAVLJE: Niste u lošem stanju.

RAK

POSAO: Na privatnom planu su se pojavili problemi, pa niste skoncentrisani na posao. Imaćete puno obaveza bez obzira na sve. LJUBAV: Mogući su problemi u komunikaciji sa partnerom ili pritisak porodice loše utiče na vas. Razdražljivi ste i nemojte u takvom stanju ništa da odlučujete. ZDRAVLJE: Mogući bolovi u predelu grudnog koša. Obratite se lekaru.

LAV

POSAO: Iskoristite danas sve prilike. Održavajte kontakte sa Vagom i Vodolijom jer ćete imati uspešnu saradnju. Današnji dan je idealan za poslovnu komunikaciju i dogovore. LJUBAV: Imate osećaj da vas partner odbacuje a ne znate koji je razlog. Nekad ne vidite ni sopstvene greške. Rešite probleme iskrenim razgovorom. ZDRAVLJE: Manji problemi sa pritiskom.

DEVICA

POSAO: Došao dan kada ćete konačno nešto naplatiti ili ćete doći do neog novca. Možda nije dovoljno, ali bolje išta nego ništa. LJUBAV: Niste sigurni u svoje emocije. Potrebno vam je da se malo distancirate, na suptilan način ćete to i učiniti. ZDRAVLJE: I dalje imate malo osetljiv imunitet.

VAGA

POSAO: Haotična situacija na radnom mestu. Moguči su sukobi sa kolegama i podređenima. Držite se podalje od Riba. LJUBAV: Želite da provedete večnost sa partnerom. Ako ste slobodni onda ćete prihvatiti neku ponudu za piće ili večeru. ZDRAVLJE: Manjak energije, potreban vam je svež vazduh i odmor.

ŠKORPIJA

POSAO: Niste zadovoljni situacijom. Imate utisak da niko ne radi posao kako treba sem vas. LJUBAV: Privlači vas zauzeta osoba i veliko je pitanje da li ćete jedno drugome odoleti. Ako ste u braku onda su mogući manji konflikti sa partnerom. ZDRAVLJE: Nervozni ste.

STRELAC

POSAO: Tokom današnjeg dana će vam na polju posla doći pomoć od prijatelja ili kolege kog mnogo cenite. LJUBAV: Niste sigurni da li želite nešto ozbiljno, ali se po vama vidi da ste prema određenoj osobi počeli da gajite emocije. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

JARAC

POSAO: Završićete neki važan projekat ili ćete očekivati da vas neko pohvali. To će se i desiti, samo ne danas. LJUBAV: Niste baš raspoloženi pa vam svašta može smetati, čak i način na koji partner diše. Nemojte da pravite problem gde ga nema, izađite na svež vazduh. ZDRAVLJE: Postoji sigurno razlog iz kog biste trebali da posetite lekara.

VODOLIJA

POSAO: Očekujete važne vesti iz neke visoke institucije. Dobar posao sa državom. LJUBAV: Želeli biste da pružite voljenoj osobi maksimum svoje pažnje. Ako ste slobodni moguć je sastanak, susret i nešto više od flerta sa Vagom ili Lavom. ZDRAVLJE: Krećite se više! Jačate vitalnost.

RIBE

POSAO: Preopterećeni ste novcem i brigama. Rešićete stvari uz pomoć drugih ljudi. Neko vas je pogrešno protumačio, rešite problem u startu. LJUBAV: Posvetite svoje slobodno vreme voljenoj osobi i biće vam lepo. Šta vam više i treba. ZDRAVLJE: Bolji dani dolaze.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna