Ove godine Dan zaljubljenih biće u znaku romantike, možda čak malo preterane jer Mesec ulazi u blistavog Lava 14. februara. Lav je jedan od najglamuroznijih znakova, tako da je sasvim prirodno da u ovom astro-vremenskom periodu volimo da dajemo i primamo poklone - u klasičnom holivudskom stilu. Ako ste samo otvorite svoje srce i dozvolite univerzumu da se pobrine za ostalo.

OVAN

Spremite se za zabavu! Čak i pored zauzetog poslovnog rasporeda, idite na proslavu. Ako ste u vezi ili braku, isplanirajte sjajano druženje sa svojom decom. Ako ste slobodni i tražite novog partnera, ovo je sjajno vreme da se pokažete pred njim, zahvaljujući Mesecu koji aktivira vaš sektor romantike.

BIK

Strast će obeležiti vaš Dan zaljubljenih. Večera uz sveće biće pravi izbor za vas i vašeg partnera. Ako ste slobodni, obavezno večeras izađite “na čašu vina” jer će vas tamo sačekati ljubav.

BLIZANCI

Ukoliko ste u vezi želećete da razgovarate sa svojim partnerom, ali bolje energiju usmerite na romantiku, ipak je Dan zaljubljenih. Ako ste slobodni, odjednom biste mogli da osetite želju da se spojite sa nekim iz svog okruženja.

RAK

Ovo bi mogao biti dan za pamćenje, sa kosmičkim ljubavnicima koji aktiviraju vašu sedmu kuću partnerstva, odnos bi mogao da se podigne na sledeći nivo. Ako niste u vezi, baš danas će se to možda promeniti. Alternativno, mogli biste da formirate unosno poslovno partnerstvo.

LAV

Veoma ste zauzeti, ali ne propustite da proslavite danas – bez obzira na status vaše veze. Sa Mesecem u vašem znaku, sigurno ćete biti u svojim osećanjima. Besplatan savet: Ako bivši iznenada pošalje poruku, setite se zašto je uopšte bivši. Možda bi bilo bolje da izbegnete dramu za Dan zaljubljenih!

DEVICA

Atmlosfera za Dan zaljubljenih će biti neverovatna, ako ste slobodni izađite i uživajte u večeri, ako ste zauzeti, zašto ne biste ponovili jedan od svojih prvih sastanaka? Sa kosmičkim ljubavnicima, Venerom i Marsom, koji se ljube u vašoj kući romantike, najvažnije je da uživate i zabavljate se!

VAGA

Za vas je dom tamo gde je srce, kosmos vam poručuje da ovaj Dan zaljubljenih provedete kod kuće. Izgleda da ste radili na tome da vaš prostor izgleda prelepo, pa iskoristite ovu priliku da pokažete svoj vrhunski stil toj nekoj posebnoj osobi.

ŠKORPIJA

U centru pažnje ste ovog Dana zaljubljenih, to je idealna prilika za izlazak ako ste sami. Romantična večera sa partnerom, ili izlazak sa najboljom prijateljicom, obe opcije vam predviđaju dobar provod i smeh. “Gladni” ste i pažnje i razgovora.

STRELAC

Proširite svoje horizonte, Mesec u Lavu traži od vas da uradite nešto neobično. Komunikacija i pripovedanje su danas predodređeni za vas, pa iznenadite svog partnera ili prijatelje putovanjem kroz traku sećanja dok delite detalje nekih svojih ranijih putovanja.

JARAC

Ugošćavanje kosmičkih ljubavnika u vašem znaku govori o mogućnosti nove obaveze - ili barem o činjenici da dobijate ozbiljnu pažnju potencijalnih perspektiva. Bez obzira šta odlučite da uradite večeras, samo napred i uživajte u slaveći ljubav!

VODOLIJA

Niste od onih koji prate trendove, ali sudbina vas zove. Sunce, koje je trenutno u vašem znaku, danas se povezuje sa čvorovima sudbine. Sudbinski i karmički događaji će se sigurno desiti, pa obratite pažnju na ljude i veze koje vam se pojavljuju u ovo vreme - oni bi mogli biti od velikog značaja.

RIBE

Romantika se pojavljuje za vas kada se povežete sa ljudima koji isto misle. Ako tražite ljubav, upoznavanje bi moglo biti u zvezdama. Ako ste zauzeti, vi i vaš partner ste idealna veza koju svi žele da imaju. Pokažite im kako se to radi, drage Ribe!

Izvor: Lepa&Srećna