OVAN

POSAO : Niste opterećeni jer vam novac stiže spontano. LJUBAV: Ovan u braku mora da se pozabavi kućnim poslovima i samoj organizaciji oko sređivanja doma, porodice. ZDRAVLJE: Zdravstveno se dosta dobro osećate.

BIK

POSAO: Ako radite poslove koji su vezani za nekretnine, izgradnju stanova, bićete uspešni u tome. LJUBAV: Dobar period za ljubav, za slobodne Bikove. Jarac ili Ribe idealni partneri. ZDRAVLJE: Zdravstveno, disanje vam stvara problem.

BLIZANCI

POSAO: Očekujete novac iz inostranstva preko nekog rođaka ili roditelja ako su oni u drugoj državi. Ne trošite previše. LJUBAV: Slobodni Blizanci moraju da se potrude oko jednog Lava. To je dobar partner za vas jer vam donosi opuštanje i optimizam. ZDRAVLJE: Smanjite cigarete.

RAK

POSAO: Rukovodioci u vašoj firmi su veoma zadovoljni vašim poslovanjem i željom da nešto promenite i preokrenete u korist svih zaposlenih. LJUBAV: Oni Rakovi koji su sami, imaće poznanstvo tokom vikenda sa jednom Devicom ili Ovnom. ZDRAVLJE: Možete biti vezani za osećaj nesigurnosti.

LAV

POSAO: Vi ste znak koji "zuji", uvek je dobro obavešten i samim tim veće su šanse za zaradu. LJUBAV: Vi sigurno jeste neko ko sija, daje sve za ljubav. Slobodni pripadnici ovog sazvežđa imaju susret sa harizmatičnom Vodolijom. ZDRAVLJE: Imaćete često probadanja u lumbalnom delu.

DEVICA

POSAO: Dobro partnerstvo vam se otvara, pa ćete uspeti da se okrenete lakim poslovima na kojima možete i dobro da zaradite. LJUBAV: Volite da izađete na luksuznija mesta, više nego da ostanete kući. Ukoliko ste u braku ili vezi, obuzima vas dosada. ZDRAVLJE: Ne razmišljajte stalno o zdravlju. Dobro ste.

VAGA

POSAO: Za vas uvek ostane da rešavate neugodne probleme. Ali to vam može doneti dobru dobit, zaradu. LJUBAV: Slobodne Vage imaju jedinstveno rešenje da se oslobode samoće, zatvorenosti a poneko i tuge. Zabava! ZDRAVLJE: Svež vazduh i vitaminski napitak će osvežiti vaš nervni sistem.

ŠKORPIJA

POSAO: Škorpija je znak koja često ima saradnike različitih profila. Zbog toga, dešava se da razmišljate o konkurenciji. LJUBAV: U ljubavi partner želi žurku, Vi ne. On želi prijatelje, Vi ne. Teške reči mogu pasti. Ne podnosite pridike. ZDRAVLJE: Potrebno vam je dobro znojenje, radite vežbe. Uzimajte vitamine.

STRELAC

POSAO: Kod vas nema čekanja. Dok drugi rade sporo, donose odluke sporo, jedan Strelac je već preskočio brdo. LJUBAV: Strelac u braku mora da nauči da pokaže svoj stav. Slobodni pripadnici ovog znaka, imaju poznanstvo sa Blizancima. ZDRAVLJE: Zdravlje vam je dosta dobro.

JARAC

POSAO: Bilo bi dobro da se ove sedmice aktivirate kroz poslove koji traži stalno kretanje, putovanje ili kreativnost. LJUBAV: Ako ste još uvek sami, ovaj dan vam donosi osobu iz znaka Ribe, pravog i nežnog romantika. ZDRAVLJE: Uglavnom dobro.

VODOLIJA

POSAO: Često izazivate ljubomoru u svom poslovnom okruženju. Praktična crta karaktera je u prvom planu. LJUBAV: Ukoliko ste sami, sa Vagama i Škorpijama ljubavna ili seksualna veza. ZDRAVLJE: Prati vas napetost, nervoza, često nesanica.

RIBE

POSAO: Mislite da ste bez posla ali ćete iznenada dobiti ponudu koja će vas usrećiti više nego što mislite. LJUBAV: Ako ste sami, onda potražite ljubav pored reke, mora. Šetajte što više, tu ćete sresti srodnu dušu. ZDRAVLJE: O zdravlju prijatelja razmišljate, ne toliko o svom.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna