Dnevni horoskop za 4. decembar 2021. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Danas je dobar dan za novi početak posla. Ako ste nešto planirali onda ćete sigurno moći da to izgurate. LJUBAV: Ovo je dobar dan za sve mlade pripadnike sazvežđa koji žele da pronađu novu ljubav. ZDRAVLJE: Oscilacije u raspoloženju.

BIK

POSAO: Dobar poslovni dan sa svima koji su povezani sa zemljama juga. Inostrani partneri zainteresovani za saradnju. LJUBAV: Nova ljubav sa Devicom ili Jarcem. ZDRAVLJE: Više tečnosti unosite u organizam.

BLIZANCI

POSAO: Dobro prolazite tokom nedelje. Novac neće biti problem u toku današnjeg dana. LJUBAV: Nije tako lako doći do nečega. Moraćete da uložite napor u ljubavni odnos sa osobom koja vam se dopada. ZDRAVLJE: Koristite vibracije pozitivnih misli.

RAK

POSAO: Jako dobri kao kolega i saradnik. Žele svi da rade sa vama. LJUBAV: Morate da se menjate. Požurite, ponekad ste preterano razmaženi. ZDRAVLJE: Izborite se za dobru energiju.

LAV

POSAO: Kontrola vam je na nivou. Ne opterećujte previše saradnike. LJUBAV: Potrebna vam je jaka i stabilna veza. ZDRAVLJE: Dosta dobro, mada pripazite na pritisak.

DEVICA

POSAO: Vi ste neko ko razume tuđe potrebe. Nemate problem sa novcem. LJUBAV: Imaćete vezu sa osobom iz vodenog znaka, verovatno osoba iz znaka Ribe. ZDRAVLJE: Bolovi u donjem delu leđa.

VAGA

POSAO: Osetljivi ste na svoj položaj jer ste i sami svesni da ako ste uticajna osoba mnogo lakše dolazite do cilja, putem šarma i dobre energije, ne toliko na stručnost i znanje. LJUBAV: Češće izlazite, samo razmišljate o novcu. ZDRAVLJE: Opterećenost, mišići u grču.

ŠKORPIJA

POSAO: Odličan dan za novac i početak novog projekta. LJUBAV: Slobodne Škorpije mogu na putu u inostranstvu da očekuju lepo poznanstvo. ZDRAVLJE: Noge osetljive.

STRELAC

POSAO: Samo da radite ono što volite, neće biti problema, a novca uvek. LJUBAV: Potreban vam je neko ko vas pokreće. Niste raspoloženi za neke patetične ljubavi. ZDRAVLJE: Nadutost, nervoza, tromost…

JARAC

POSAO: Imate dobar plan rada za danas. Verovatno su uključeni i partneri inostrani. LJUBAV: Ljubav sa osobama iz znaka Ribe može da donese stabilnost pa čak i brak. ZDRAVLJE: Imate osećaj egzaltiranosti. Dobro ste.

VODOLIJA

POSAO: Za posao koji ste planirali da radite potrebna vam je kreativnost. LJUBAV: Imaćete neku kraću vezu. ZDRAVLJE: Dobro se osećate jer se krećete, niste statični.

RIBE

POSAO: Radite naporno tokom dana. Gledajte da novac uložite u pravu stvar. LJUBAV: Privlačni ste suprotnom polu. Dovoljno je da znate da ste dopadljivi, nije važno da li će biti veza ili ne. I vi ste zadovoljni radi toga. ZDRAVLJE: Često brinete zbog digestivnog trakta.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna