OVAN

POSAO: Odličan i dinamičan radni dan. LJUBAV: Slobodni ne treba da dozvole da ih obuzme tvrdoglavost i nepromišljenost, jer posledice mogu biti fatalne. Ljubav sa Bikom odlična a sa Vodolijom fatalna. ZDRAVLJE: Zbog prejake energije, krvni pritisak povećan.

BIK

POSAO: Uspeh neće izostati ako budete radili vredno i bili svoji, baš onakvi kakvi jeste. Predani i istrajni. LJUBAV: Devica ili Ribe dobar ljubavni izbor za danas. ZDRAVLJE: Nemate naročitih tegoba danas.

BLIZANCI

POSAO: Možete biti zadovoljni. Saradnja sa Ovnom ili Bikom je naporna ali finansijski odlična. LJUBAV: Romantika dolazi kroz neki zanimljiv izlazak, izlet… ZDRAVLJE: Dobro.

RAK

POSAO: Potrebno je da se nekom poverite. Pitate se kome? LJUBAV: Slobodni Rakovi imaju strast sa Devicom koja ih neprestano čeka i odlaže susret iz straha. ZDRAVLJE: Dobar imunitet imate.

LAV

POSAO: Saradnja sa vodenim i vatrenim znakovima donosi dobar posao. LJUBAV: Mislite da nemate na koga da se oslonite. Ego vam je ogroman. ZDRAVLJE: Pritisak.

DEVICA

POSAO: Novac u toku dana. Najbolje je da ga dalje uložite, nikako da vam to ostane za "ne daj Bože". LJUBAV: Nova ljubav menja sve. Potrudite se. ZDRAVLJE: Iscrpljenost.

VAGA

POSAO: Ako budete uporni, uspećete da ubedite jednog Škorpijona da vam pomogne finansijski. LJUBAV: Bračne razmirice su prolazne. Pokušajte da imate bolju komunikaciju. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

ŠKORPIJA

POSAO: Posao vam se pokreće preko prijatelja, ortaka. Volite kada možete da radite u saradnji sa nekim, osećate sigurnost. LJUBAV: Novac vam je prioritet. Partner je zapostavljen. ZDRAVLJE: Kontrolišite bes u sebi.

STRELAC

POSAO: Saradnja sa Ovnom, Lavom a novac stiže iz inostranstva preko vama dobro poznatih partnera. LJUBAV: Dobra ljubavna energija sa svakim ko želi odličnu zabavu. ZDRAVLJE: Preterivanje nije dobro, šta god da je.

JARAC

POSAO: Odličan projekat je pred vama. Vi ste neko ko zna kako da se organizujete. LJUBAV: Morate da verujete više svojim osećanjima. ZDRAVLJE: Dosta stabilno.

VODOLIJA

POSAO: Poslovno niste jaki. Nemate samopouzdanje. LJUBAV: Mesec u Blizancima vam donosi pomirenje u vezi, braku. ZDRAVLJE: Potiskujete zdravstveni problem.

RIBE

POSAO: Saradnja sa Blizancima nikako, sa Bikom dobra ali naporna, sa Strelcem do novca. LJUBAV: Odličan period. U lepom društvu, slobodni provode sa puno udvarača. ZDRAVLJE: Bubrezi osetljivi.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu.PRIJAVITE SE OVDE.