Dnevni horoskop za 14. novembar 2021. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Mislite na posao koji zavisi od stranih investitora. LJUBAV: Želite da ostvarite vezu sa osobom koja se bavim poslom koji traži stalno angažovanje, rad, na primer medicina. ZDRAVLJE: Morate da povedete računa o eliminatornim organima, debelo crevo.

BIK

POSAO: Mislite na poslove koji donose laku zaradu. Morate biti oprezniji ipak ste vi realan znak, niste iluzionista. LJUBAV: Potrebna vam je mistika u ljubavi. To možete daostvarite sa harizmatičnom osobom iz znaka Ribe. Jedan Jarac može prijatno da vas iznenadi. ZDRAVLJE: Imate aspekte da izbegnete bolest ako se hranite posno.

BLIZANCI

POSAO: Praktična strana ličnosti ugrožena. Čuvajte dokumenta. LJUBAV: Za slobodne manje više dobar dan za provod. Blizanci u braku nisu previše raspoloženi za bračni i kućni život. ZDRAVLJE: Malaksalost.

RAK

POSAO: Sve jeste jednostavnije ako se tako i vi postavite. Ukoliko paničiti posao može da trpi. LJUBAV: Neminovno je da morate da stupite u neki oblik veze sa jednim Lavom. ZDRAVLJE: Nervoza polako nestaje.

LAV

POSAO: Dobar dan za sve ženske Lavice, posebno one koje se bave modom ili medijima. LJUBAV: Iako ste neko ko veruje u ljubav danas morate da date sve od sebe. Isplatiće vam se, jer dugo očekivan susret sa Vodolijom daće rezultate. ZDRAVLJE: Vežbe za jačanje mišića vratnog dela su potrebne.

DEVICA

POSAO: Danas imate anđeoski štit. Verovatno ćete sklopiti dobar posao. LJUBAV: Emotivno se vezujete za osobu koju niste upoznali. Sa njom razmenjujete reči, misli preko interneta. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

VAGA

POSAO: Od prijatelja vam dosta toga zavisi. Moguće da će vam Lav ili Strelac završiti dobar deo posla. LJUBAV: Učite se toleranciji u ljubavi. Ponekad preterujete u ljubomori, posesivnosti. ZDRAVLJE: Više voća konzumirajte.

ŠKORPIJA

POSAO: Morate da obratite pažnju na knjigovodstvo. Može da se podkrade neki nerešen problem. LJUBAV: Veza sa jednim Jarcem koji je verovatno pritom i bivša ljubav. ZDRAVLJE: Ramena, gornji deo kičme mogu biti ugroženi usled promaje ili hladnoće.

STRELAC

POSAO: Muče vas finansije ali ako sarađujete sa osobom koja živi u inostranstvu onda neće biti problema da rešite problem. LJUBAV: Gubite vreme sa osobom iz znaka Vaga. ZDRAVLJE: Ako niste rešili problem pritiska onda ga sigurno ponovo imate.

JARAC

POSAO: Dobar dan za novac iz inostranstva a zemlja je Nemačka. LJUBAV: Potrebna vam je porodica. Uvek imate podršku najmilijih, vreme je da se opet oslonite na njih. ZDRAVLJE: Okrenite se sportu.

VODOLIJA

POSAO: Pomalo ste neodređeni. Idete iz krajnosti u krajnost. Odlučite se šta želite da radite. LJUBAV: Imate jaku želju za ljubavlju posebno ako ste duži period sami. Dobar izbor Blizanci. ZDRAVLJE: Uglavnom je sve pod kontrolom.

RIBE

POSAO: Ako ste maštoviti ostvarićete veći prihod. Koristite svoju imaginarnu moć, ko će biti bolji u tome nego znak Ribe. LJUBAV: Ulažite u ljubav, emocije- vratiće vam se. ZDRAVLJE: Raspoloženje vam daje dobro zdravlje.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna