OVAN

POSAO: Prihvatite različite mogućnosti putovanja jer veća komunikacija sa ljudima daje vam i veće mogućnosti da širite svoju poslovnost.  LJUBAV: Naklonost suprotnog pola u vama budi još nepoznate emocije.  ZDRAVLJE: Radite vežbe.

BIK

POSAO: Imaćete potrebu da završite neke stvari, te se malo udaljite od napornog rada, kako biste uradili svoj zadatak što kvalitetnije.  LJUBAV: Uživate u večernjoj šetnji s partnerom.  ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

POSAO: Danas vam je relativno miran dan, bez oscilacija i trzavica. Ponestaje vam elana jer nemate svakodnevnih izazova.  LJUBAV: Neki će razmišljati o početku zajedničkog života u dvoje.  ZDRAVLJE: Prekontrolišite krvnu sliku.

RAK

POSAO: Najviše će na udaru biti oni čiji je posao upravljačkog karaktera jer će morati da reaguju hrabro, neočekivano, kroz suočavanja sa konkurencijom.   LJUBAV: Idilična situacija je zavladala danas među vama i partnerom.  ZDRAVLJE: Slušajte savet lekara.

LAV

POSAO: Uz malo mudrosti uspećete u nameri da donesete vašem kolektivu povećanje obima posla.  LJUBAV: Ne ide vam od ruke da budete dvostruki igrač. Opredelite se za jednu osobu.  ZDRAVLJE: Tahikardija.

DEVICA

POSAO: Danas vam sve ide od ruke, nemojte zbog toga da se uobrazite. Za one iz sfere trgovine, dolazi priliv novca u popodnevnim satima.  LJUBAV: Oni koji su još sami povremeno će razmišljati da li izaći li ostati kod kuće gde će se osećati zaštićeno i dobro.  ZDRAVLJE: Pazite na ishranu.

VAGA

POSAO: Ako radite u oblasti obrazovanja, možete da očekujete promene na radnom mestu. Srećom pa to je samo privremeno.  LJUBAV: Vaš partner neće pokazivati sposobnost za realnost, nego obratno. Uopšte vam nije jasno o čemu se radi.  ZDRAVLJE: Moguć osip usled alergije.

ŠKORPIJA

POSAO: Premoreni se od preteranog rada, tako da ne bi bilo loše da malo napravite pauzu ili makar da usporite tempo. Dobra saradnja sa ljudima iz sfere medicine.  LJUBAV: Vi ste na sedmom nebu. Osoba sa kojom ste vam deluje i više nego idealno.  ZDRAVLJE: Brinete uvek o svom zdravlju.

STRELAC

POSAO: Čuvajte se preterane svojeglavosti može vam napraviti problem u odnosu sa nadređenima.  LJUBAV: Ako ste u vezi sledi zahlađenje, ako ste sami provedite veče u društvu s prijateljima.  ZDRAVLJE: Pazite se povreda.

JARAC

POSAO: Ne morate uvek sve da držite pod kontrolom. Ako radite u oblasti obrazovanja ili turizma možete očekivati veći priliv novca.  LJUBAV: Danas stiže vest o prinovi u porodici.  ZDRAVLJE: Proverite pritisak.

VODOLIJA

POSAO: Kada je reč o strpljenju i istrajnosti u tome niste dovoljno dobri. Ako imate definisano polje delovanja, izvućićete se iz finansijskog haosa.  LJUBAV: Nema promena na emotivnom planu. To vam odgovara.  ZDRAVLJE: Slabost, malaksalost.

RIBE

POSAO: Sve ide uzlaznim tokom. Ne možete da verujete da je krajnji ishod vašeg projekta pozitivan.  LJUBAV: Presrećni ste u vezi sa osobom vodenog znaka Rak ili Škorpion, koja je nedavno započeta.  ZDRAVLJE: Kontrološite pritisak.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite  YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna