Dnevni horoskop za 20. oktobar 2021. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Dan počinje izvesnom gužvom i vi radite više stvari od jednom. Umete da se pokažete kada ste pod pritiskom.
LJUBAV:
Mislite o nekome iz prošlosti. Verovatno vas je neko asocirao svojim izgledom ili pričom. ZDRAVLJE: Obucite se shodno vremenu.

BIK

POSAO: Prikupljate informacije u vezi s projektom koji vam je bitan. Imate dobru saradnju sa iskusnijim saradnicima i toga se držite. LJUBAV: Potreba za emotivnom promenom je naglašena kojeg god da ste statusa. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

POSAO: Finansije vam se popravljaju ili postoje naznake za tako nešto. Oslonite se na mlađu osobu ili rođaka.
LJUBAV:
U emotivnom delu počinjete da se opuštate i maštate. Možda nije sve realno ostvarivo, ali vama prijaju ti osećaji. ZDRAVLJE: Odlično se osećate.

RAK

POSAO: Izvesne promene su počele da se realizuju. Iako možda trenutno nemaju potpuno veze sa vama, doneće vam izvesne olakšice. LJUBAV: Emotivni deo postaje sve interesantniji. Slobodni imaju mogućnost da biraju. ZDRAVLJE: Pazite se virusa..

LAV

POSAO: Ne reagujte na tračave i radite svoj posao. Prijatna vest o novčanom dobitku vam stiže od osobe iz drugog grada.
LJUBAV:
U slučaju da ste u dužoj vezi ili braku, potrebno je da dođete do kompromisa i otvorene priče. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

DEVICA

POSAO: Vi uvek sve radite po svom i to daje uspeha. I danas će biti tako. LJUBAV: Niste potpuno sigurni kako da priđete osobi koja vas je nedavno zainteresovala. ZDRAVLJE: Uvek kad ste dobrog raspoloženja, ništa vam nije teško.

VAGA

POSAO: Posao vam ide odlično, još samo kada bi saradnici mogli da vas isprate. LJUBAV: Vrlo brzo treba da napravite emotivni izbor. A u vašem vidokrugu se pojavila još jedna osoba... ZDRAVLJE: Odlično.

ŠKORPIJA

POSAO: Niste potpuno zadovoljne onim što vam se nudi kao nova mogućnost. Novine koje priželjkujete danas izostaju.
LJUBAV:
Želite da privučete pogled osobe čvršćeg karaktera. ZDRAVLJE: Kratkotrajni problem sa varenjem.

STRELAC

POSAO: Izbegnite rasprave sa rođacima u slučaju da poslovno sarađujete. Odlazak na put može da se odloži. LJUBAV: Ne treba da vas brine emotivni deo kojeg god da ste statusa. Usmerite svoju pažnju u pravcu koji vas interesuje. ZDRAVLJE: Imate aritmiju.

JARAC

POSAO: Okolnosti koje ne zavise od vas će vam danas ići u prilog. Možete nešto papirološki rešiti ili dobiti povoljnu vest tokom popodneva. LJUBAV: Polako sređujete svoje utiske o osobi koju ste nedavno upoznali. Iznenadiće vas telefonski poziv.
ZDRAVLJE:
Česti reumatični bolovi.

VODOLIJA

POSAO: Finansije vas brinu. Mnogo toga se naglašavalo u proteklom periodu ali je realizacija izostala. LJUBAV: Emotivni deo nikako da dođe na red. Polako sređujete svoje utiske o osobi koju ste nedavno upoznali. ZDRAVLJE: Pazite se prehlada.

RIBE

POSAO: Intuicija vam je izoštrenija ali i dalje niste sigurni ko vas blokira. Opustite se, za sada ste sigurni. LJUBAV: Ne želite neke preterane novine na ovom planu. Imate potrebu da se usmerite na lične potebe. ZDRAVLJE: Uglavnom dobro.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna