Dnevni horoskop za 19. oktobar 2021. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Poželjno je izbegavati rasprave i funkcionisati što je moguće tolerantnije. Ipak je od velike koristi da danas budete diplomata.
LJUBAV:
Uživajte u društvu dragih osoba, jer ste to i zaslužili. ZDRAVLJE: Pazite se povreda.

BIK

POSAO: Pošto ste nefleksibilni, da li razmišljate o svom konkretnom doprinosu u kolektivu? Morate da mislite malo i o drugima.
LJUBAV:
Dramatizujete stvari na emotivnom planu. Većina pripadnika ovog znaka ne može da se žali na usamljenost. ZDRAVLJE: Upala krajnika

BLIZANCI

POSAO: Savetuje vam se da budete malo smireniji, jer vas očekuje dan prepun šarenolikih događaja. LJUBAV: U odnosu sa partnerom zavladala je letargija. ZDRAVLJE: Problemi prolaznog karaktera.

RAK

POSAO: Malo tračeva sa strane ukazuje na to koliko vredite. Određene osobe iz vašeg kolektiva osećaju zavist prema vašem uspehu.
LJUBAV:
Za usamljene pripadnike ovoga znaka sledi poznanstvo sa jednim Jarcem ili Devicom. ZDRAVLJE: Dobro.

LAV

POSAO: Danas ste uspešni više u teoriji nego na materijalnom planu. To ne liči na vas. Ne dozvolite da vam lični razlozi zasmetaju u poslu. LJUBAV: Imate svako pravo da se žalite na partnernovo ignorisanje. ZDRAVLJE: Malaksalost vezana za vremenske promene.

DEVICA

POSAO: Učite se na tuđim greškama. Ukoliko manje dramatično shvatite reči iz radne okoline, bolje po vas. LJUBAV: Pripremate se za ozbiljan razgovor. ZDRAVLJE: Svako opterećenje na poslu vam stvara problem sa nervozom.

VAGA

POSAO: Pokušajte da izgladite odnos sa pojedinim kolegama. Radićete u boljoj atmosferi. LJUBAV: Ostvariće se ono što želite sa voljenom osobom. Budite strpljivi. ZDRAVLJE: Pritisak vam često oscilira.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate hrabrosti za velike promene, naročito ako ste vi inicijator. LJUBAV: Uživate u ljubavnom zanosu sa osobom koju ste tako dugo želeli. ZDRAVLJE: Nervozni ste više nego inače.

STRELAC

POSAO: Na novom radnom mestu ne očekujte veliku zaradu od samog početka. Ipak je potrebno da prođe neko vreme kako biste se dokazali novom poslodavcu. LJUBAV: Konsultujte se sa partnerom o važnim stvarima. ZDRAVLJE: Nema problema.

JARAC

POSAO: Uspešan dan, posebno na finansijskom planu. Budite ponosni na sebe, svoju snagu i ambiciju. LJUBAV: Čuvajte ono što imate, da ne biste zažalili kasnije. ZDRAVLJE: Imate previše energije.

VODOLIJA

POSAO: Bilo bi dobro da počnete da podučavate druge, jer iskustvo koje ste stekli možete da podelite sa mladim snagama. LJUBAV: Moguća veza s nekim ko živi ili radi u inostranstvu. Verovatno su to zemlje Skandinavije. ZDRAVLJE: Osetljivost na vremenske prilike, zagađen vazduh.

RIBE

POSAO: Oni koji dugo čekaju da se zaposle, dobiće danas potvrdan odgovor. LJUBAV: Pojaviće se neko drugi da vam pomuti palnove. Zaljubićete se. ZDRAVLJE: Alergije na određen tip hrane.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna