Dnevni horoskop za 13. oktobar 2021. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Ako mislite da ste završili sve za danas, varate se. Vaš put ka napredovanju tek počinje. Udružite se s jednim Blizancem, biće vam od koristi. LJUBAV: Avantura sa osobom u znaku Lava ili Vage je na pomolu. ZDRAVLJE: Proverite vid.

BIK

POSAO: Neka posebna atmosfera unutar kolektiva vas podstiče da radite još više. Probajte da iskoristite taj elan za postizanje zajedničkih ciljeva. LJUBAV: Oko vas je gomila obožavatelja/obožavateljki. Ne znate za koga da se odlučite. ZDRAVLJE: Puni ste elana.

BLIZANCI

POSAO: Ako ste uvideli problem koji niko nije primetio sem vas, trebalo bi da reagujete odmah jer će vaša moć observacije biti nagrađena. LJUBAV: Uživate u strastvenoj noći sa partnerom. ZDRAVLJE: Odlično ste raspoloženi, osećate zadovoljstvo.

RAK

POSAO: Danas je sve kako treba. Osećate kako ste uspostavili harmoniju i ravnotežu kada je posao u pitanju. LJUBAV: Monotonija vas ubija. Mogli biste da izađete kako biste upoznali nekog novog. ZDRAVLJE: Nemarni ste prema sebi.

LAV

POSAO: Danas ste utučeni na radnom mestu, jer niste dobili adekvatnu finansijsku podršku. LJUBAV: Nezadovoljni ste partnerskim odnosom. Imate želju da raskinete dugogodišnju vezu. ZDRAVLJE: Upala uha.

DEVICA

POSAO: Radite vredno i predano. Prihvatate sve zadatke bez pitanja. LJUBAV: Nemate vremena za ljubav od tolikih obaveza. To nije dobro jer imate ljubomornog partnera. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

POSAO: Postoji veliki problem u komunikaciji sa spoljašnjim saradnicima. Na vama, na vašoj diplomatiji je da izgladite nesporazum.
 LJUBAV:
Potrudite se da izgladite odnos sa partnerom. ZDRAVLJE: Bolovi u krstima.

ŠKORPIJA

POSAO: Stiže adekvatna nagrada. Specifičan stil rada je uvek bio najjači adut za sve Škorpije. LJUBAV: Još uvek se niste osvestili od onog što vam se događa. Odgovara vam da ste u  stanju opijenosti. ZDRAVLJE: Infekcija urinarnog trakta.

STRELAC

POSAO: Ako ste hteli da se dokažete pred svima, danas ćete imati adekvatnu priliku za to. LJUBAV: Strelčevi treće dekade imaju naglašenu tenziju u partnerskim odnosima. ZDRAVLJE: Sve je u redu.

JARAC

POSAO: U ovom trenutku, najbolje rešenje jeste da se povučete i da prepustite stvari nekom drugom. LJUBAV: Trebalo bi da pokušate da objasnite partneru da vam je stalo do njega. On se već duže vreme oseća zapostavljenim. ZDRAVLJE: Zubi, kosti, vene  osetljivi.

VODOLIJA

POSAO: Mislite da su saradnici skloni preterivanju u svojim zahtevima prema vama. Srećom, umete da zauzmete stav. LJUBAV: Ako ste slobodni, odgovorite na udvaranja osobe koja je blizu vas. ZDRAVLJE: Moguća povreda.

RIBE

POSAO: Treba da privedete posao kraju. Možda biste mogli da zatražite pomoć jednog Jarca ili Blizanca. LJUBAV: Usmereni ste na dve osobe. Volite tajne ljubavne veze. ZDRAVLJE: Nije loše.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna