OVAN

POSAO: Nemate toliko obaveza koliko ih je bilo prethodnih dana. Imate i vi pravo na mali predah. LJUBAV: Razmišljate kako da udovoljite partneru, jer vam se čini da je stalno nezadovoljan. ZDRAVLJE: Temperatura.

BIK

POSAO: Danas možete da predahnete jer ste obavili veliki deo zadatka u prethodnom periodu. Probajte da se povežete sa osobom u znaku Ribe ili Jarca, mogli bi vam doneti korist.  LJUBAV: Već duže vreme partner ima ispade koji vam nisu jasni.  ZDRAVLJE: Jedite umereno.

BLIZANCI

POSAO: Imate sve realne adute za napredak, ali realizacija će morati da sačeka neki bolji trenutak.  LJUBAV: Imate utisak da vam se komunikacija sa partnerom sve bolje razvija.  ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RAK

POSAO: Postoji nekoliko razloga zašto bi trebalo da odložite svoje planove. Strpite se za bolje dane. Trebalo bi da se obratite Vagama za bolju saradnju.  LJUBAV: Dopadate se jednoj Devici već duže vreme. Odgovorite joj na udvaranje.  ZDRAVLJE: Nemate razloga za brigu.

LAV

POSAO: Ako radite u prosveti, možete očekivati manji sukob sa nadređenima. Srećom, prolazite bez težih posledica.  LJUBAV: Izluđuje vas partnerova malodušnost.  ZDRAVLJE: Gojaznost.

DEVICA

POSAO: Smišljate strategiju za naredne dane. Ne bi bilo loše da poslušate savet jednog uspešnog Jarca.  LJUBAV: Nemojte tražiti problem gde ga nema. Budite malo popustljiviji prema partneru.  ZDRAVLJE: Nema potrebe za brigom. 

VAGA

POSAO: Razmišljate o dodatnoj edukaciji kako biste napredovali na radnom mestu.  LJUBAV: Dosadilo vam je da budete na drugom mestu. Zahtevate razrešenje od osobe sa kojom ste dugo u konfuznom odnosu.  ZDRAVLJE: Posvetite se nezi kože.

ŠKORPIJA

POSAO: Vredno radite iako nije neophodno. Sačuvajte snagu za predstojeće dane. LJUBAV: Gorite od strasti za osobom koju ste nedavno upoznali. Danas je odličan dan da joj priđete.  ZDRAVLJE: Smanjite unos alkohola, cigarete… 

STRELAC

POSAO: Odličan dan za trgovinu, ugostiteljstvo. Saradnja sa Lavom ili Ovnom donosi uspeh među ljudima iz vaše branše.  LJUBAV: Opet ste na meti ogovaranja. Nije ni čudo, jer se hvalite pred pogrešnim ljudima.  ZDRAVLJE: Dobro. Ne razmišljate o tome.

JARAC

POSAO: Iskoristite današnji dan za osmišljavanje strategije o osvajanja tržišta. Vi ste u tome najbolji.  LJUBAV: Ljubav stara zaborava nema. Danas ste izrazito nostalgični.  ZDRAVLJE: Uglavnom dobro.

VODOLIJA

POSAO: Danas je izuzetno naporan dan. Srećom po vas bićete adekvatno nagrađeni za uložen trud.  LJUBAV: Brinete se za partnera, jer vam ne deluje srećno. Ugodite mu, iznenadite ga…  ZDRAVLJE: Loša cirkulacija.

RIBE

POSAO: Sanjarite o velikim uspesima u današnjem danu. Nemojte da vas realnost ubrzo spusti na zemlju. Neće vam se dopasti.  LJUBAV: Imate nerealnu predstavu o osobi u koju ste zaljubljeni.  ZDRAVLJE: Bol u predelu stomaka.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Izvor: Lepa&Srećna