Dnevni horoskop za 15. septembar 2021. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Napredujete prebrzo i neočekivano za druge. Pomalo bunite svoju okolinu. Spremni ste da uradite sve za dobar posao i zaradu. LJUBAV: Dobra emotivna energija. Vodite ljubav više.  ZDRAVLJE: Mišići nogu su dosta napeti.

BIK

POSAO: Nalazite se u izvesnom besmislu. Morate da razmislite pre nego što počnete bilo šta da radite. LJUBAV: Stagnirate u ljubavnoj vezi u kojoj se nalazite. Ne bi bilo loše da se otvorite partneru koji je pored vas. ZDRAVLJE: Osećate promene raspoloženja.

BLIZANCI

POSAO: Neke stvari morate sami da odradite, angažujte se više nego što ste planirali, što krajem dana može rezultirati nervnom napetošću. LJUBAV: Zahtevni ste prema voljenoj osobi. Pokušajte da se stabilizujete. ZDRAVLJE: Sem manjih nervoza, ništa ozbiljnije.

RAK

POSAO: Razmislite o tome sa kim radite i koga podržavate. Verovatno će se pokazati neke greške koje niste videli do sada.
LJUBAV:
Partner se udaljava od vas zbog vaših stavova. ZDRAVLJE: Problem sa levom rukom.

LAV

POSAO: Polazi vam za rukom da završite sve što treba. Saradnja sa Vagom ili nekim drugim vazdušnim znakom daće uspeh i novac.
LJUBAV:
Ako budete koristili svoj šarm onda ćete sigurno imati uspeha u ljubavi sreću koja vas inače prati. Slobodni imaju poznanstvo sa dupilm Bikom. ZDRAVLJE: Nervoza.

DEVICA

POSAO: Inteligentni ste imate dobru komunikaciju. Poštuju vas i treba da vam veruju, jer ste veliki radnik. Sarađujte sa osobama koje razmišljaju svojom glavom. LJUBAV: U dobrom ste odnosu sa Jarčevima, posebno ako ste muškarac Devica. ZDRAVLJE: Raspoloženje raste.

VAGA

POSAO: Svodite račune i niste preterano zadovoljni. Kruti ljudi nisu vaši omiljeni saradnici. LJUBAV: Napadi ljubomore vas opsedaju. Često vam se to dešava. ZDRAVLJE: Grčevi u nogama.

ŠKORPIJA

POSAO: Morate da savladate teškoće koje su pred vama. Budite puni vere u sebe. LJUBAV: Uskoro ćete istrošiti sve motive, mogući su sukobi sa partnerom, u želji da od njega dobijete podršku. Ona izostaje, nažalost. ZDRAVLJE: Osećaj melanholije.

STRELAC

POSAO: Svodite račune pravite bilans nedelje - sveska, računar i olovka. Nešto vam se ne slaže kuda je otišao novac. LJUBAV: Stvari idu svojim tokom bez većih oscilacija. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC

POSAO: Jedva čekate da se vratite vašim obavezama koje vas očekuju. Kompleks niže vrednosti se pojavio. Nema razloga. LJUBAV: Snažna emocionalna potreba da se nekom dopadnete i da vas drugi prihvate.  ZDRAVLJE: Zakažite gastrologa.

VODOLIJA

POSAO: Poslovne obaveze, razmišljanja, planove sve to ostavljate za drugi dan. Malo ste sebi dali oduška. LJUBAV: Dom je danas u prvom planu. Decu treba usmeriti na pravi put. Oni su vaše blago. ZDRAVLJE: Više tečnosti.

RIBE

POSAO: Razmišljate da je vreme da se uspostavi kompromis između saradnika i vas. Tražite način najsuptilnije koji bi svi prihvatili.
LJUBAV:
Vaš ego i emocije su danas u pravoj harmoniji. Iskoristite to da se reše sve nesuglasice među decom ili partnerom. ZDRAVLJE: Dobro.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković 

 Izvor: Lepa&Srećna