OVAN

POSAO: Duboko razmišljate o svemu. To će vam pomoći da se okrenete detaljima u poslu i da iz toga izvučete najbolje od vas. LJUBAV: Često pokazujete samoljublje ili ste totalno s vremena na vreme zatvoreni. ZDRAVLJE: Stomak osetljiv.

BIK

POSAO: Morate da budete u središtu svih zbivanja na poslu. Imate sve šanse da nov posao napravite mnogo većim i otvorenim za strano tržište, nego ranije. LJUBAV: Razmenu emocija imate sa osobom koja je mlađa od vas. Ako ste u braku onda emociju poklonite nekom ko je najmlađi u porodici. ZDRAVLJE: Razmišljajte pozitivno.

BLIZANCI

POSAO: Zainteresovani ste za svaku vrstu posla koja donosi komunikaciju i dobro kretanje iz jednog mesta u drugo. LJUBAV: Vi ste zaljubljive prirode pa će vam ovaj dan biti veoma dinamičan na tom polju. ZDRAVLJE: Previše razmišljate i umarate se.

RAK

POSAO: Možete ići na kraći put u grad koji je u vašem okruženju. Ako imate porodični biznis onda računajte na bolje finansije. LJUBAV: Vaš partnerski odnos se popravlja ako imate dobri interakciju. Oni koji su slobodni posebno muški Rak ima poznanstvo sa jednom egzotičnom Lavicom. ZDRAVLJE: Dosta dobro, mada se trošite previše.

LAV

POSAO: Ukoliko radite dve, tri stvari u isto vreme onda nećete uspeti u tome da svoj plan sprovedete na pravi put.. LJUBAV: Oni Lavovi koji su slobodni imaju period pomalo dosadan ili neaktivan previše. ZDRAVLJE: Bol u predelu grudne kosti.

DEVICA

POSAO: Danas opterećenje poslovno. Potrebno je da stanete. Dajte sebi nekad i pauzu. LJUBAV: Možete ući u neku vrstu avanture. Zanima vas jedan Jarac koji je misteriozan. ZDRAVLJE: Dobro se držite.

VAGA

POSAO: Vi ne gubite vreme, ako ste sposobni da uradite nešto dobro za sebe, onda je to dobar posao. LJUBAV: Saradnja sa osobom iz znaka Ribe ili Lav vam pomaže da se organizujete i svoju kreativnost pokrenete. ZDRAVLJE: Pazite na visok šećer u krvi.

ŠKORPIJA

POSAO: Privlačite posao, uvek sposobni da zaradite. Saradnja sa osobom iz inostranstva. LJUBAV: Strasna veza sa Lavom. Bićete neko vreme u ovoj vezi. Previše ste oboje egoističnni. ZDRAVLJE: Čuvajte bubrege.

STRELAC

POSAO: Dobar dan za zaradu preko zemalja istoka. Iskoristite nova tržišta koja predstavljaju budućnost. LJUBAV: Mirni ste i okrenuti porodici. Volite kuću, atmosferu koja vas čini sigurnim.
ZDRAVLJE: Bolovi u kičmi. 

JARAC

POSAO: Snalizite se u svakom poslu koji je pred vama. Danas dobar odnos sa strancima. LJUBAV: Želite da pobegnete od gužve. Potrebno vam je mirno mesto, mirno more.ZDRAVLJE: Sunce vas čini zdravim. 

VODOLIJA

POSAO: Brzo rešavate sve probleme koji su pred vama. Potrebna vam je podrška jednog Raka. LJUBAV: Veza u kojoj se nalazite je pomalo naporna i dosadna. Želite slobodu. ZDRAVLJE: Srce slaba tačka.

RIBE

POSAO: Imate sve predispozicije da otputujete u zemlje beneluksa i tamo stvorite dobar posao. LJUBAV: Vi ste pred novom vezom sa Vodolijom. Zanimljiv par ste. ZDRAVLJE: Trenirajte.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković