Dnevni horoskop za 15. avgust  2021. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

Posao: Vi znate gde je novac. Potrebno je istražiti tržište pre nogo nešto započnete. Ljubav: Partner je vaša podrška i sreća. Imate poverenje u voljenu osobu. Zdravlje: Kretanje vas oslobađa.

BIK

Posao: Iako ste poslovno stabilni, želite još novca. Nije potrebno da preterujete. Ljubav: Dopada vam se osoba koja u sebi nosu dozu drskosti. Pazite da i vi ne budete žrtva. Zdravlje: Čuvajte se lošeg raspoloženja.

BLIZANCI

Posao: Početak dana vam može biti opterećujuće. Poslovno mnogo zaostalih nerešenih zadataka. Morate da radite ceo dan.
Ljubav:
Potrebno je da se vezujete sa osobama koje su okrenute toplini doma i porodice. Zdravlje: Stres.

RAK

Posao: Imate unapređenje ili bar predlog za to. Povišicu sigurno očekujte u narednim danima. Ljubav: Žena Rak je u današnjem danu jača energetski od muškog Raka. Veće su šanse da se pokrenete na iskrenu ljubav. Zdravlje: Zdrava ishrana i voda su vaš iscelitelj.

LAV

Posao: Dostojanstvo je vaša najjača osobina. Imaćete mnogo uspeha u svemu što budete radili. Mada, mnogi su ljubomorni na vas i vaš optimizam. Ljubav: Žena Lav ima susret sa mlađim muškarcem. Muški Lav ima dobru energiju sa ženom Lav. Zdravlje: Dobro se osećate.

DEVICA

Posao: Verujte i vrednujte sami sebe. Niste dovoljno jaki da se oduprete velikim "zverkama" koje pokazuju sujetu prema vama. Ljubav: Ako ste u braku imaćete dan pun ljubavi. Slobodne Device imaju udvaranje jednog Strelca. Zdravlje: Emotivna stabilnost jača zdravlje.

VAGA

Posao: Potrebna vam je pravna pomoć. Ukoliko imate prodaju nekretnina aspekat vam je da to ostavite za naredni mesec. Ljubav: Emotivno ste vezani za osobu iz sfere medicine, farmakologije. Oni koji su slobodni mogu imati lep susret na kraćem putovanju.
Zdravlje:
Stomak, bešika osetljivi.

ŠKORPIJA

Posao: Sposobni ste za sve, ali nikako niste u stanju da trpite lenjost onih saradnika pored vas. Verovatno ćete veći deo posla njima prebaciti. Ljubav: Ne dozvolite da vas slomi osoba iz prošlosti. Morate da se okrenete sadašnjosti. Susret sa Blizancima ili Vodolijom.
Zdravlje:
Skloni ste izlivima besa.

STRELAC

Posao: Puni ste samopouzdanja i sve što budete pokrenuli biće plodonosno u današnjem danu. Bilo bi dobro da sarađujete sa zemljama poput Nemačke, Holandije ili Švedske. Ljubav: Emotivno ste vezani za osobu koja je nestabilna i neodlučna. Morate da tu vezu popravite boljim i iskrenijim odnosom.  Zdravlje: Mnogo razmišljate o zdravlju, ali ste ipak dobro.

JARAC

Posao: Susret sa osobama koje vam mogu pomoći u daljem radu ili dati ideju šta dalje. Dobar odnos sa Ribama, Ovnom ili Strelcem.
Ljubav:
Vi ste okrenuti vezi sa jednim Blizancem. On je pomalo slaba ličnost traži podršku. Zdravlje: Imate problem sa disajnim organima, krajnicima, grlom.

VODOLIJA

Posao: Napet dan za bilo koji novi početak. Ostavite veće obaveze za naredni period. Ljubav: Otmenu osobu upoznajete u društvu. Oni koji su u braku neka se spreme na razumevanje i nežnost partnera. Zdravlje: Oprezno sa depresijom.

RIBE

Posao: Dobra saradnja sa vodenim znakovima. Sa Rakom možete da napravite dobru intuitivnu saradnju. Vaša mašta i misli se podudaraju. Ljubav: Dobar period za ljubav za sve u braku. Oni koji su u vezi imaju loš odnos zbog nepoverenja.
Zdravlje: Usporen metabolizam.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetiteYouTube kanal Astrolog Darka Cvetković

 Izvor: Lepa&Srećna