Pronađite svoj znak i pogledajte šta kažu zvezde za 26. jun 2021. godine.

OVAN

Posao: Jedva čekate da se vratite vašim obavezama koje vas očekuju. Kompleks niže vrednosti se pojavio. Nema razloga. Želite da svi čuju vaša uverenja. Ljubav: Snažna emocionalna potreba da se nekom dopadnete i da vas drugi prihvate. Jedan osmeh sve leči. Zdravlje: Zakažite stomatologa.

BIK

Posao: Poslovne obaveze, razmišljanja, planove sve to ostavljate za drugi dan. Malo ste sebi dali oduška. Ljubav: Dom je danas u prvom planu. Decu treba usmeriti na pravi put. Oni su vaše blago. Zdravlje: Više koncetracije, oprez u vožnji. Više tečnosti.

BLIZANCI

Posao: Razmišljate da je vreme da se uspostavi kompromis između saradnika i vas. Tražite način najsuptilnije koji bi svi prihvatili. Ljubav: Vaš ego i emocije su danas u pravoj harmoniji. Iskoristite to da se reše sve nesuglasice među decom ili partnerom. Zdravlje: Dobro.

RAK

Posao: Može se desiti da dođe do rascepa između vaših ličnih ciljeva i onog što se uradili za druge. Ponekad je u redu pomoći i drugima da ostvare svoj cilj. Ljubav: Otuđili ste se od partnera i prijatelja. Svi da se druže a vi tražite vaša četri zida i da vas niko ne zove. Niste raspoloženi za trivijalne stvari. Zdravlje: Nervoza. Joga, šetnja…

LAV

Posao: Počeo je novi dan a vi ste izneli nekonvencionalne ideje i mišljenja od koji se sve trese. Ipak ste vi ispred drugih. Ne očajavajte, ovo je novo doba.. Ljubav: Super se osećate i tražite od partnera da vas iznenadi! Zdravlje: Čuvaj te se povreda

DEVICA

Posao: Impulsivini ste, žustri. Saradnici su iznenađeni. Ne znaju šta da očekuju od vas. Ljubav: Želite promenu na emotivnom planu. Dobićete informacije o prijatelju koja vas može iznenaditi. Ne prihvataj te previše k srcu. Zdravlje: Visok pritisak

VAGA

Posao: Neki od vas mogu drastično da uvedu promene u svoje odluke. Želite da pomognete. Lepo je raditi u zajednici. Ljubav: Danas ste romantični. Vaša okolina je iznenađena. Srećni su radi toga i vaš partner takođe. Zdravlje: Loša cirkulacija.

ŠKORPIJA

Posao: Glava puna svežih ideja. U glavi kao u košnici sve zuji. Oštri ste ali i pažljivi. Želite da ovo uspe. Ljubav: Energija je na zavidnom nivou i sve ide glatko. Komunikacija teče u pravom smeru. Zdravlje: Savršen dan za vežbe i sitne poslove

STRELAC

Posao: Zadaci koji se ponavljaju počinju da vas guše. Nemate snage a ni volje da radite jedno isto iz dana u dan. Ljubav: Ukoliko želite da vaša veza uspe onda više dajte nego što očekujete da primate. Potreban vam je izazov. Zdravlje: Muči vas prošlost i to vas guši.

JARAC

Posao: Za dugoročne ciljeve morate preuzeti više odgovornost. Vi želite nagradu za nešto što nije ni blizu kraja. Ljubav: Želite da vaša veza uspe. Potrebno vam je da bude čvrsta. Sigurnost na prvom mestu. Zdravlje: Proverite vid.

VODOLIJA

Posao: Malo teža situacija danas. Svoje saradnike zamolite da vam se ne obraćaju često. Ljubav: Vi želite ljubav ali ništa ne dajete. Morate dati neku emociju da bi vam bilo uzvraćeno. Dosta je hladno na ovom polju danas. Zdravlje: Glavobolja.

RIBE

Posao: Na poslu vlada depresivna atmosfera. Svi su lenji, niko ne želi da izvršava zadatke a ponajviše vi. To je prolazno, vi da odmorite na poslu! Ljubav: Vi i partner kao prijatelji. Puno reči bez mnogo značenja. Zdravlje: Pospanost.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Izvor:Lepa&Srećne