OVAN

POSAO: Odlični ste u komunikaciji sa saradnicima. Posebno danas bi mogli da napravite dobru poslovnu kombinaciju sa svakim sa kim bi stupili u kontakt. LJUBAV: Dobar provod za sve slobodne, važan emotivni susret. Zauzeti imaju snage da se dogovore oko novca sa partnerom. ZDRAVLJE: Česte glavobolje.

BIK

POSAO: Koliko napora mora da se uloži da bi nekom dočarali šta vi zaista želite. Ponekad imate problem da nađete pravi način za saradnju sa određenim partnerima. LJUBAV: Bik u braku mora da smiri nervozu. Ne prestajete partnera da gledate očima ljubomore i nestabilnosti. ZDRAVLJE: Dosta dobro, mada možete biti alergični na neki sastojak u hrani.

BLIZANCI

POSAO: Dobar dan za sve one koji su pronašli neki nov posao. Verovatno ćete imati podršku Device ili Vodolije što bi bilo odlično za vas jer ste demoralisani. LJUBAV: Iako Mesec ima dobar aspekat sa Vašim Suncem,  iskoristite da se dobro provedete večeras. ZDRAVLJE: Čuvajte se povreda.

RAK

POSAO: Imate dosta saradnika koji mogu da vam pomognu i sve to doprinosi vašem uspehu. Ponekad se opustite previše, pa mislite da nije dobro da se angažujete mnogo. LJUBAV: Obratite pažnju na iskrenost. Ukoliko ste previše zatvoreni, teško da možete nekog da privučete. ZDRAVLJE: Pripazite na digestivni trakt.

LAV

POSAO: Dobra energija za novac. Morate da se više krećete i putujete. Imate saradnju sa okružnim zemljama i tu šansu da zaradite. LJUBAV: Slobodni moraju da se potrude više oko partnera, oko izbora ali i da se odluče, jer često imaju preterano naglašen ego, koji ih ubija i neda im da pronađu put do prave osobe. ZDRAVLJE: Pripazite na varenje.

DEVICA

POSAO: Morate da se organizujete oko svojih pravih poslova koji mogu da vam donesu novac. Mada sada je mnogo važniji prestiž. LJUBAV: Vama se sviđa neko ko je dosta stariji od vas. Morate da napravite pravilo u svom emotivnom životu, da li lutate ili ćete se odlučiti za nekog ko vam poklanja pažnju. ZDRAVLJE: Treba obratiti pažnju na noge, vene.

VAGA

POSAO: Mesec u Blizancima daje na lep način dobitak posla, zaposlenje. Možete imati posebno sreće u poslovima koji traže estetiku, šartm, lepotu, kreativnost. LJUBAV: Emotivno se srećete sa osobom iz vašeg znaka ili nekog drugog vazdušnog sazvežđa, Vodolija ili Blizanci. To je osoba sa posla. ZDRAVLJE: Raspoloženi ste, dosta solidno zdravlje.

ŠKORPIJA

POSAO: Tu su izazovi koje vi volite i imate uspeha. Saradnja sa Vodolijom će vam doneti velike promene, transformacije. LJUBAV: Vatrena Škorpija može da vas promeni. Isti ste. Pronalazite sreću u tome. U borbi za prevlast u vezi. ZDRAVLJE: Ako ste bili prehlađeni, imate oporavak.

STRELAC

POSAO: Dan akcije je, tako da možete da računate na poslovno putovanje. To bi vam pre svega prijalo jer vas opušta i dobro zaradite. LJUBAV: Potrebni su vam slobodni dani. Potrebno je da imate više prostora za sebe. Imate dobru komunikaciju sa Blizancima. Posebno ako ste u braku sa njima. ZDRAVLJE: Pritisak i promena vremena ne prija vašem organizmu.

JARAC

POSAO: Bićete neko ko menja sve iz korena. Možda se preokrenete i počnete da radite nešto što ne biste ni pomislili da možete. LJUBAV: Karijera i ljubav ne idu zajedno. Posebno ako nemate rešeno stambeno pitanje. Oko toga ćete ceo dan da se angažujete. ZDRAVLJE: U principu dobro zdravlje imate.

VODOLIJA

POSAO: Dosta dobar start u toku dana. Očekujete poziv koji može da izmeni dalji tok vaše karijere, od osobe rođene u znaku Ribe, Strelac ili Jarac. LJUBAV: Slobodni pripadnici imaju izlazak sa jednom Vodolijom ili Devicom. Osoba koja je Vodolija kao i vi pružiće vam puno nadahnuća. ZDRAVLJE: Bolovi u kičmi mogu da poremete raspoloženje.

RIBE

POSAO: Stvorite bolju atmosferu za rad. Potrebno vam je nadahnuće. Kao da se osećate nepotpuno. Vaša vrlina je što imate dobre "antene". Možete da osetite gde je novac. LJUBAV: Zadovoljni ste u vezi sa osobom sa kojom ste duži period. Nećete da menjate ništa. Uglavnom se odnosi i na one koji su u braku. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.